Комуникации: Защо да не си купувате iPhone 3G

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Re: Комуникации: Защо да не си купувате iPhone 3G

Мнение от m75 » 15 юли 2008, 16:16

"Защо да не си купим WM телефон...
1....
...
22..."
Говори, говори, аз винаги се прозявам когато ми е интересно ;))).
Аргументите срещу WM не са аргументи "за" iPhone.

"- iPhone прави достъпна информацията за местоположението на потребителите и осигурява възможности на трети страни за проследяване без тяхно знание."
Твоя коментар?

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 15 юли 2008, 17:31

Разбира се. Но не забравяй, че ще си хапна малко iPizza, ще пийна iCola, ще се измия в iBasin с iBrush и iToothpaste и ще си легна в iBed. Ще сънувам iDreams. И ще съм доволен!:)

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 15 юли 2008, 17:40

"Направен както и МАК машините той е създаден с една цел - да върши перфектно, стабилно, бързо и сигурно задачите които определена категория потребители искат. За всички останали категории телефона е абсолютно неподходящ. "
Много си прав , такъв е замисъла , с малката подробност ,че след хакване нещата за които можеш да го използваш стават доста повече и има известно поле за бърникане на ентусиастите.

munroe
Регистриран: 16 яну 2007, 21:09

Комуникации: Защо да не си купувате iPhone 3G

Мнение от munroe » 15 юли 2008, 17:57

Аз съм с деезел. Айфон си е на върха и е първия по рода си и още води класациите. Просто е в устата на всеки.

m-r,esato
Регистриран: 19 май 2007, 22:52

Мнение от m-r,esato » 15 юли 2008, 19:34

Който иска, да си го купува по каквито иска причини. Аз също исках да си взема iPhone, но ме спряха често цитираните му недостатъци. Положението с iPhone 3G не стои така, но реших да си взема таблет на Nokia. Това, че "iPhone е в устата на всеки" не го прави ни най-малко по-полезен за мен. Нищо, че на новия iPhone 3G са му сложили някои бизнес приложения - като няма QWERTY клавиатура е напълно безполезен. Бизнесът няма да избере iPhone за служебен телефон, най-малкото защо това ще говори за лош вкус и ще предизвика лош имидж на компанията.

EDIT: За 500 евро може да се направи къде-къде по-добра покупка от iPhone 3G: ако се запази Samsung i900(с преордър), купувачът ще получи БЕЗПЛАТНА конзола Xbox 360. Е това си е оферта, а не новия iPhone!

Godgift
Регистриран: 22 мар 2008, 22:35

Мнение от Godgift » 15 юли 2008, 20:09

Общо взето имитация на QTEK/HTC с няколко години закъснение. Е, вярно, рекламата е голяма работа.

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 15 юли 2008, 20:14

Ама разбира се. Qtek 9000 в нова опаковка. Много си прав. (това трябва да прозвучи саркастично)

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 15 юли 2008, 23:58

"Айфон си е на върха и е първия по рода си и още води класациите. "

Никак не ми харесват толкова крайни изказвания , на върха, най-добрия на света...
Както всеки телефон и той си има недостатъци , дори има повече недостатъци от повечето телеофни . Уникалното излъчване , управление , усещане при работата карат собствениците се влюбят в него и да преглътнат малките дразнещи недостатъци. Но чак най-най-перфектния ;)

Трябва да се признае ,че айфона наистина много пробени мобилния пазар . Само погледнете как изглеждат повечето WM телефони преди появата на айфона и как тези сега.
Смятам ,че платформата има бъдеще , до голяма степен и заради хакери разбили големия брой ограничения поставени от Ейпъл. Защото ако телефона не беше хакнат , едва ли щяха да постигнат и половината продажби ;)

R_Blackmore
Регистриран: 21 май 2007, 11:34

Мнение от R_Blackmore » 25 юли 2008, 19:16

Точно ти ли ще говориш за факти и опровержителени аргументи като чрез жалките си изказвания единственото, което правиш да всяваш смях и простотия по форумите?!Не се ли усещаш?Нали ти отговорих в 3G форума на тъпите ти въпроси относно 2МП камера, видеозапис и т.н.?Защо не ги коментираш там, а продължаваш да пишеш неверни неща?

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 26 юли 2008, 02:35

абе момчета,и аз бях се засилил за тоз леген(айфона)но на пазара изляаоха доста устройства с по додра визия-самсунг-омния,хтц-дайманд,та акощете и лг-кс20е по малък с добра батерия,а какво ще кажете за neonode#2 май ябалката са крали от шведите работата с сензорния дисплей.абе с други думи все едно да сравняваш опера с оперета(не че имам нещо против оперетата ама операта си е класика)

Отговори