Motorola L9

eneos
Регистриран: 21 авг 2006, 00:58

Motorola L9

Мнение от eneos » 16 юли 2008, 20:14

Здравейте. :)
Много ще се радвам, ако ми помогнете компетентно с мнение.

Харесал съм си Motorola L9 модела.
Причината е, че имах преди време модела Motorola RAZR V3, но той остаря, пък и реших да сменя телефона, и следващия да не е с капак.
Той имаше една много хубава функция, която, ако не съм чул повикването (например съм бил в банята), ме известяваше със звуков сигнал (бипкане), че някой ме е търсил. Много ми беше удобно, защото ако съм пропуснал обаждане ме подсещаше, че някой ме е търсил със звук. Имаше и опция вибрация в настройките.

Има ли такава опция модела L9 и къде се намира в менюто, че днес в един магазин се скъсахме да я търсим, но не я намерихме?

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Motorola: Опция напомняне за пропуснати повиквания/SMS/събития

Мнение от РПГ - Sage » 17 юли 2008, 09:14

Ех... :) С липсата на това нещо няма да се примиря в сегашната ми Nokia... затова и още си ползвам и Motorola V360.

Та ето как е при мен:

1. Ring Styles (Видове звънене)
2. Избираш профила, който ще ти е активния - примерно Vibe & Ring (Вид: Вибр. и звън.)
3. Vibe & Ring Detail(s) (Особен. Вибр и звън.)
4. Reminders: Beep (Напомняния: Бипкане)

Между другото, това е стандартна функция на Моторола въобще ;) Ако излезе L10 със 3G, светкавица и да речем WiFi - вземам си я веднага.

А за сегашния ми Nokia 6290 само успях да намеря някакво приложение, което върви във фонов режим и издава някакъв шибан миши звук, че му искат и 20 евро... смях. Не че съм търсил кое знае колко, но все пак това е ridiculous за смартфон от "най-великата" марка.

eneos
Регистриран: 21 авг 2006, 00:58

Re: Motorola: Опция напомняне за пропуснати повиквания/SMS/събития

Мнение от eneos » 17 юли 2008, 18:40

Благодаря много за мнението. :)

Отговори