Телефон с най-добър обхват???
Телефон с най-добър обхват???
Кой-според вас са телефоните с най-добър обхват - една от най важните функции на един мобилен телефон.Аз лични съм много доволен от Nokia 6233.
Re: Телефон с най-добър обхват???
Невероятен телефон,съчетаващ класа функционалност,практичност железен откъм обхват и батерия софтуерът трябва да е 5.6 иначе неможеш да сваляш приложения от интернет.Аз ползвам 6233 и 6300 и двата бяха със софтуер ограничавящ свалянето от нета но в сервиз на М-тел ги преинсталираха и сега са пефектни и съм много доволен.За 6300 има проблем и откъм батерията/фабрично BL4C държи малко подменяте я с BL5C от Нокиа 1600,1208,1100 и др. и вече имате адски телефон.
Намираш някоя тухла от преди 10 години и имаш телефон с много по-добър обхват от днешните. Е, Sage ще ти обясни колко е вредно да си облъчваш мозъка, при това ще е прав, при днешното покритие обхвата на телефона ти е последна грижа.
върха на перфектността са ,двата ходили по сервизи, а другия с проблеми с батерията. )))
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Siemens C25 - това музейно добиче няма откачане от мрежата :)
Иначе, след краха на тая легендарна марка мобилни апарати най-добрия избор е Моторола, примерно V3 има слава на доста добър... но пак си е старичък модел. Моята V360 забележимо надвива Nokia 6290, 5300, 7390 и SE W300, W880.
Иначе, след краха на тая легендарна марка мобилни апарати най-добрия избор е Моторола, примерно V3 има слава на доста добър... но пак си е старичък модел. Моята V360 забележимо надвива Nokia 6290, 5300, 7390 и SE W300, W880.
-
- Регистриран: 06 сеп 2008, 21:46
Predi 10 godini imah Nokia 1510.E toia telefon be6e jelezen ot vtoria etaj li ne pada ne be6e li tru6kan prosto......A ophvata mu be6e jelezen po4ti niama6e miasto kadeto niamah ophvat.
Sage го каза доста добре: Сименс (навремето) и Моторола (все още) са апаратите с най-добър обхват.
Като цяло Моторола са създадени да бъдат като "черна станция", ако се оборудваш с някой модел от V-серията е твърде възможно да имаш покритие и на Луната (в кръга на шегата....дали?)..
;))
Като цяло Моторола са създадени да бъдат като "черна станция", ако се оборудваш с някой модел от V-серията е твърде възможно да имаш покритие и на Луната (в кръга на шегата....дали?)..
;))