E51 ili SE P990i???
E51 ili SE P990i???
Колеги дайте мнение????
Re: E51 ili SE P990i???
Всеизвестно е че Е серията на Nokia и P серията на Sony Ericsson e така наречената бизнес серия(клас).
Двата телефона, колкото и да си приличат като функции, толкова и се различават.
Според мен по-доброто решение е Е51, заради по-мощният си процесор и повечкото RAM, което пък от друга страна дава негативно отражение върху батерията. Не трябва да забравяме, че е по-нов модел и ползва по-нова операционна система. Като основен недостатък може да се изтъкне твърде малкият дисплей - 2"(инча).
P990 също има своите предимства, като по-големият си дисплей - 2.67"(инча), които е сензорен - резистивен, наличие на QWERTY клавиатура, която е скрита под флипа, може да се похвали и с добра батерия. Недостътците му са именно предимствата на Е51, като бих добавил и липсата на 802.11g стандарт на Wi-Fi.
П.п. Ако ми позволиш един съвет ориентирай се към сравнение между Nokia Е51/Sony Ericsson P1.
Двата телефона, колкото и да си приличат като функции, толкова и се различават.
Според мен по-доброто решение е Е51, заради по-мощният си процесор и повечкото RAM, което пък от друга страна дава негативно отражение върху батерията. Не трябва да забравяме, че е по-нов модел и ползва по-нова операционна система. Като основен недостатък може да се изтъкне твърде малкият дисплей - 2"(инча).
P990 също има своите предимства, като по-големият си дисплей - 2.67"(инча), които е сензорен - резистивен, наличие на QWERTY клавиатура, която е скрита под флипа, може да се похвали и с добра батерия. Недостътците му са именно предимствата на Е51, като бих добавил и липсата на 802.11g стандарт на Wi-Fi.
П.п. Ако ми позволиш един съвет ориентирай се към сравнение между Nokia Е51/Sony Ericsson P1.
Хиляди благодарности!!!!
Прочети внимателно съвета на sirgeorgе,но най-вече обърни внимание на послеписа.Няма рационалност в това днес да си купиш SE P990i,и все пак......
разбирам, изкушаваха ме сензорният дисплей и по добрата камера,но сега е-2008 година...
Благодарности на всички!!!!
Благодарности на всички!!!!
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Vse pak v momenta p990 e 310 lv. nov.
za mene markata e nai vajniq faktor za6toto ne slu4aino se gradi ime i tova e nokia e 51 tq e po stilna kompaktna za razlika ot p990 koito e dosta golqm telefon no predimstvoto mu e tuchsreen-a i vtorata kamera no da ti kaja li4no az bih predpo4el nokia e 51 za6toto zalagam na s1gornost