M-Tel FIT – иновативните тарифи на М-Тел по мярка на клиента
Re: M-Tel FIT – иновативните тарифи на М-Тел по мярка на клиента
тази оферта не е изгодна, bg007 ти обясни с прости думи, че и ти да разбереш.. защо продължаваш да се правиш на смешен, аз преставам да контактувам с теб, твоето си е излагане, нямаш знания дори за елементарна математика, приятна вечер :-)
При Вивател няма група но няма и 60 секунди минимално време за таксуване,погледнато математически 83 мин при М-тел са равни на 83 разговора по 60 секунди,погледнато при Вивател са 166 разговора по 30 секунди.
Но щом ти харесват плановете и услугите на М-тел си ги ползвай.
Но щом ти харесват плановете и услугите на М-тел си ги ползвай.
"но няма и 60 секунди минимално време за таксуване"
Това е и единственото им предимство на вивател. Наличието на група прави мтелското предложение по-изгодно за говорене дори от Фрийдъм.
Най-приятната изненада обаче е ниската цена на интернета. Хората предричащи че тази или следващата година ще бъде година на мобилния интернет ще се окажат прави.
Това е и единственото им предимство на вивател. Наличието на група прави мтелското предложение по-изгодно за говорене дори от Фрийдъм.
Най-приятната изненада обаче е ниската цена на интернета. Хората предричащи че тази или следващата година ще бъде година на мобилния интернет ще се окажат прави.
Така и не разбрах, може би нещо недовиждам, ама..- ВКЛЮЧЕН ли е интернета в абонамента или се заплаща отделно :?
Няма такова животно изгодна оферта при 60 сек. тарифиране. Чакам само да ми изтече договора и отивам на 30-те секунди, познайте къде :)
Абе няма бе човек, няма... как и да го въртим 60 сек си е живо дране.. ама ходи обяснявай на неандерталци с промити мозъци! Мен ми писна да говоря с неудушевени предмети, все едно съм застанал в нас пред растението и му говоря
И при мен такава е тенденцията ...
"ВКЛЮЧЕН ли е интернета в абонамента или се заплаща отделно :?"
Заплаща се отделно, все пак това е Мтел ;).
"безплатните разговори към 2 мрежи - Вива и БТК"
Вивател+БТК<Глобул<Мтел
Заплаща се отделно, все пак това е Мтел ;).
"безплатните разговори към 2 мрежи - Вива и БТК"
Вивател+БТК<Глобул<Мтел
Според информация от *88:
FIT премията може да бъде използвана за национални и международни разговори към мобилни и фиксирани мрежи, разговори към СиП, видеоразговори, SMS, MMS, Мобилен интернет и WAP
FIT премията може да бъде използвана за национални и международни разговори към мобилни и фиксирани мрежи, разговори към СиП, видеоразговори, SMS, MMS, Мобилен интернет и WAP
това от кога влиза в сила
гледам че в сайта нищо не пише
гледам че в сайта нищо не пише