Наи - Добьр Оператор
Re: Наи - Добьр Оператор
Супер простотия моля ви пребройте до 5 преди да пишете !!!
Това стана отдавна, моите познати поне бързо схващат обстановката и не се наложи да ги навивам, дори и фирмените им телефони станаха на вива с бизнес тарифите... в тази работа трябва бързо да реагира човек, ако не иска да се набутва до последно... основното предимство на бизнес тарифите на вива е безплатното избиране на стационарни апарати, поне моя приятел точно затова заряза мтел... аз съм на принципа - Колкото и пари да имаш, пак ще гледам най-изгодното, за мен е без значение дали на дисплея ще пише мтел, глобул или вивател... говоря за малките частни фирми, защото нямам наблюдение върху голямите компании
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
nqma tochno takava oferta.
За съжаление в Бг не можем да се похвалим с оператори, кото наистина се интересуват от нуждите и възможностите на клиентите си. Като се погледнат цените в Румъния и Гърция, да не гледаме пък на изток, явно има още мноого какво да се желае от нашите.
наи добрият оператор е Мобиком
със телефоните нокиа 640:)
със телефоните нокиа 640:)
-
- Регистриран: 20 авг 2007, 19:36
Ха ха VIVA са имали обхват друг път !!!
Днес колежката от ВИВАТЕЛ ходи до едно село близо до Стара Загора да преименува аналогови телефони и ми се оплака че по пътя се губило обхвата а пък в селото въобще е нямало !!!!
Имат обхват друг път :)
Днес колежката от ВИВАТЕЛ ходи до едно село близо до Стара Загора да преименува аналогови телефони и ми се оплака че по пътя се губило обхвата а пък в селото въобще е нямало !!!!
Имат обхват друг път :)
поздравявам те за това мнение :) дано не е пак някой друг твой клонинг :)
по темата - зависи какво имаш предвид под "най-добър"
приемрно:
- най-бърз нет - Мтел
- най-евтини минути към мрежата - Вивател
- най-много услуги - Мтел
- най-евтини международни разговори - Глобул (имат някакъв пакет)
- най-добро и най-бързо обслужване - тук е различно, но личното ми мнение е Мтел
- най-малко бярокрация - от една страна Вивател, от друга - Мтел с клиентската парола
- най-големи отстъпки за телефони - май е Глобул
- най-евтин нет - в момента е Вивател
и т.н., и т.н.
по темата - зависи какво имаш предвид под "най-добър"
приемрно:
- най-бърз нет - Мтел
- най-евтини минути към мрежата - Вивател
- най-много услуги - Мтел
- най-евтини международни разговори - Глобул (имат някакъв пакет)
- най-добро и най-бързо обслужване - тук е различно, но личното ми мнение е Мтел
- най-малко бярокрация - от една страна Вивател, от друга - Мтел с клиентската парола
- най-големи отстъпки за телефони - май е Глобул
- най-евтин нет - в момента е Вивател
и т.н., и т.н.
@mariqn_globul:
"Ха ха VIVA са имали обхват друг път !!!
Имат обхват друг път :) "
Браво !!!
А аз ще ти кажа, че до Шумен две села са без покритие на М-тел (личен свидетел съм).
с.Златна нива няма М-тел обхват, а вива и Глобул има ;-D
с.Стан Новопазарско няма М-тел, а Вива има ФУЛ!
почти всеки ден минавам по 200-300км и ако ми е за цел да покажа покритието на М-тел..... ТРАГЕДИЯ бих казал.
Да....., най-големия, добър, коректен...... и какъв ли не ПРЕХВАЛЕН оператор :-D
"Ха ха VIVA са имали обхват друг път !!!
Имат обхват друг път :) "
Браво !!!
А аз ще ти кажа, че до Шумен две села са без покритие на М-тел (личен свидетел съм).
с.Златна нива няма М-тел обхват, а вива и Глобул има ;-D
с.Стан Новопазарско няма М-тел, а Вива има ФУЛ!
почти всеки ден минавам по 200-300км и ако ми е за цел да покажа покритието на М-тел..... ТРАГЕДИЯ бих казал.
Да....., най-големия, добър, коректен...... и какъв ли не ПРЕХВАЛЕН оператор :-D
-
- Регистриран: 20 авг 2007, 19:36
Не изкам да изглеждам пристрастен към ГлоБул ,но аз също имам карта на Мтел с която провеждам разговори с отвратително качество .Писал съм няколко писма до Мтел да си оправят обхвата в нашата местност защото направо е СМЕШНО (аз живея в Стара Загора) .
Значи въпросът с покритието е много относителен и зависи много от апаратите това лято в Ахтопол имах случка която ме убеди колко е голямо значението на апарата :
с моя позната сме на Глобул бяхме на заведение и се случи така че едновременно взехме да набираме аз проведох 2 разговора с перфектно качество тя не усля и един да проведе аз съм с Моторола Л9 тя с Нокиа Н82 ха сега де :))
с моя позната сме на Глобул бяхме на заведение и се случи така че едновременно взехме да набираме аз проведох 2 разговора с перфектно качество тя не усля и един да проведе аз съм с Моторола Л9 тя с Нокиа Н82 ха сега де :))