BG карта за GarminXT
BG карта за GarminXT
Моля някои който е ползвал Гармин на Покет да ми обясни как точно я инсталирва картата защото вече няколко дена си блъскам главата с това
инсталирах си гармин и го регистрирах - ОК
намерих тази тема http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=17535&postdays=0&postorder=asc&start=0
и всичко изглежа описано ясно но не става моля да ми обясните какво точно се прави с Mapsource и как стъпка по стъпка - мисля че ще е полезно за доста хора
инсталирах си гармин и го регистрирах - ОК
намерих тази тема http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=17535&postdays=0&postorder=asc&start=0
и всичко изглежа описано ясно но не става моля да ми обясните какво точно се прави с Mapsource и как стъпка по стъпка - мисля че ще е полезно за доста хора
Re: BG карта за GarminXT
Има една отметка горе в менюто приличаща на крив ромб или четириъгълник,от там избиташ коя част от картата искаш да прехвърлиш. Следващия бутон е с телефонче и стрелка( за него и сам ще се сетиш понеже е картинка) Оттам се изпраща картата на устройството..
Честито)
Линка е към не лоша безплатна карта,а най добрата е bgroutingmap ,даже я продават и тук , успех)
Честито)
Линка е към не лоша безплатна карта,а най добрата е bgroutingmap ,даже я продават и тук , успех)
Мерси, минах го този етап и уж качих картата поне Mapsource програмата ми изписа - сsuccsessfully sent. и така обаче на телефона още ми показва No Map и ... нз какво се прави давам му Browse map - i to pak - Nо Маp
А ГПС имаш ли? АКо нямаш не може да те позиционира и казва че няма карта.
И още отключи ли гармина за всякакви блутут гпс-и?
И още отключи ли гармина за всякакви блутут гпс-и?
Kak da namerim po nova karta na BG?
-
- Регистриран: 06 сеп 2006, 22:34
Kато си купиш. А всъщност какво разбираш под по-нова , от ноември 2008.
Ако не искаш да даваш пари ,а да използваш кракнати карти и софтуер , ще чакаш докато някаой се смили и не ги предостави, което отнема време . Така , че чакане му е майката
Ако не искаш да даваш пари ,а да използваш кракнати карти и софтуер , ще чакаш докато някаой се смили и не ги предостави, което отнема време . Така , че чакане му е майката
Мерси много братле
стана даже и на една друга програма ми трагна само трябваше да го издиря че е на COM4
Мерси още веднъж :)
стана даже и на една друга програма ми трагна само трябваше да го издиря че е на COM4
Мерси още веднъж :)
някой знае ли какво става с pocketbulgaria щото от няколко дена няма свързване.
i pri mene e taka :(