Моля ако някой знае да ми каже как да си настроя в менщто на телефона да ми свети лампичката за не отговорено повикване на Nokia N73.
Имало и някаква програма, която се инсталирала допълнително със звук за подсещане при не отговорено повикване.
Nokia N73-лампичка за неотговорено повикване
Re: Nokia N73-лампичка за неотговорено повикване
в този ред на мисли ... някои може ли да ми каже как да настроя всеки абонат да ми звъни по определен начин ... ?!
Контакти -> избираш името -> Опции -> Тон на звънене.
Ако не ти е името в SIM картата, няма да го покаже в меню "Опции"!
Ако не ти е името в SIM картата, няма да го покаже в меню "Опции"!
Излиза ми " Опций за ПР " единствено :(
Ясно.
Тогава отиваш в основното меню.
Инструменти - > Настройки -> Памет (или намираш "Памет" в менюто) -> Карта с памет -> Опции-> Копирай памет телефон и Форматирай карта памет.
Изчакваш да направи и двете команди поотделно и след това действаш с това, което ти написах в предишния пост.
Тогава отиваш в основното меню.
Инструменти - > Настройки -> Памет (или намираш "Памет" в менюто) -> Карта с памет -> Опции-> Копирай памет телефон и Форматирай карта памет.
Изчакваш да направи и двете команди поотделно и след това действаш с това, което ти написах в предишния пост.
хеах .. на карта с памет имам сумати неща .. няма ли как да стане по друг начин ? в смисъл .. що се получава така въобще ?
Аз пак питам знае ли някой как да ми сигнализира лампичката при не отговорено повикване или sms?