магазини CALL ME
Re: магазини CALL ME
Едва ли си бил свестен служител, на който може да се разчита
да ти умре коня каква е тая верига call me половината телефони са vodafone,orange, t-mobile,O2 и други,куфарната търговия процъфтява яко там май.............
Glupako, tezi deto gi izbroiava6 ne se predlagat nikade mnogo otdavana.Samo vodafon moje da sre6tne6 niakade
явно не си попадал на LG kg275(закупен от мой познат с абонамент)на,който точно под дисплея му e логото на orange.А и ти сам каза за че си виждал телефони с лого vodafon,да не би да са дилъри на Мтел случайно............май са на вивател а!
Няма лошо момчето да прави реклама на веригата в която работи. Добре, че е то да им обърне някой внимание,че са много зле. Никаква реклама по медиите нямат.От всички представители(ексклузивни-те кои не са?) на Вивател те са най зле и са на последно място по всички параграфи. Много са зле горгите. Губят по всички параграфи от Джеф и 2 ВЕ. Повярвайте ми - гледал съм справките и сме коментирали с мой познат от Вивател,от който знам, че те са най зле от всичките им представители.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Сега им гледам "топ" промоцията - Nokia 6300 със сим вивател - 300 лева ... е на това ли му викаш изгодна оферта ?!?!??!?! От м-тел я взимам за 200 лева с който и да е план, а с M-Tel FIT L я дават за 30 лева. И дори БЕЗ тарифен план от М-тел я дават за 279 лева без никакви договори и гарантиран произход !
Хора ... моля ви се ! АКО не можете да смятате, калкулатори има навсякъде ! Нека все пак го напишем черно на бяло - 200 < 300 ! Все пак който не знае какво означава знакът "<" , нека отиде и стане абонат на вивател.
Всички вериги, които предлагат телефони с вива са една стока - много по-скъпи от мтел/глобул-ските оферти ...
Хора ... моля ви се ! АКО не можете да смятате, калкулатори има навсякъде ! Нека все пак го напишем черно на бяло - 200 < 300 ! Все пак който не знае какво означава знакът "<" , нека отиде и стане абонат на вивател.
Всички вериги, които предлагат телефони с вива са една стока - много по-скъпи от мтел/глобул-ските оферти ...
А някой може ли да каже КЪДЕ има такъв магазин в София, че не се сещам да съм виждал въпреки , че постоянно обикалям
три каталога за цяла година мале,мале- много яка верига,на пазара се пробива с промоции не с ънлокнати телефони.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Tova koeto kazvash e smeshno...