Махнали са разговорите към Вивател
Re: Махнали са разговорите към Вивател
"така че не винете БТК"
Да-а, да не виним престъпника, а полицаят дето го е хванал... Много странна логика, не мислиш ли?
Да-а, да не виним престъпника, а полицаят дето го е хванал... Много странна логика, не мислиш ли?
Еми как ще виниш престъпника бе? Той само иска да открадне милиони, които да раздаде на бедните :-D А лошата полиция го хванала по бели гащи...
По темата - БТК се ОСРА няколко пъти напоследък и се превръща в компанията, която най-силно заблуждава потребителите си...
По темата - БТК се ОСРА няколко пъти напоследък и се превръща в компанията, която най-силно заблуждава потребителите си...
да даде към всички тогава... иначе се получава нелоялна конкуренция... а от нелоялната конкуренция дори и потребителите няма да спечелят, повярвай ми...
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Е как ще даде към всички? Дай сега целия народ и БТК да храни неизвестни тумбаци в Австрия и Гърция, уж заради лоялната конкуренция...
"Дай сега целия народ и БТК да храни неизвестни тумбаци в Австрия и Гърция"
Рзбира се, по-добре е да храни някои известни тумбаци.
Рзбира се, по-добре е да храни някои известни тумбаци.
BTK не си изпипва нещата в уеб страницата, лятото имаше промоция 25% наление за интернет с реално IP за нови потребители и като си подадох документите ми казаха че ще ползвам намаление ако активирам 10 карти на Вивател. След като се обадих на горещата линия ме уведомиха че има грешка в страницата и ще си я оправят, а аз си плащам по 45лв. на месец :)
Да, разбирам те...На всеки сайт може да се допусне грешка, но тук става въпрос за съобщение разпратено до цялата преса.
-
При положение, че любимия ти оператор иска 25 или 30 ст. на минута, кой ще ги плати ако БТК предложи 50 безплатни на всеки абонат?
Разбирам, че бленуваш как БТК фалира и изчезва завинаги, но за щастие това ще ти остане само мечта.
Разбирам, че бленуваш как БТК фалира и изчезва завинаги, но за щастие това ще ти остане само мечта.
При положение че БТК товари цените към мобилни двойно, ясно е кой плаща.
Щом и ти си махнал фиксирания телефон какво ми ги хвалиш?
Щом и ти си махнал фиксирания телефон какво ми ги хвалиш?
-
Говорим за безплатни разговори, нали така...? Колкото до моя фиксиран абонамент, повтарянето на един и същи въпрос, който съм обяснил 10 пъти няма да те направи по-прав или по-умен в очите на останалите читатели на форума.