Най-добрия телефон с 2 SIM
Re: Най-добрия телефон с 2 SIM
Жена ми ползва D780 на Самсунг - никакви проблеми - достатъчно функции - свястна камера, МР3, Радио, слот за карта и т.н. Батерията и държи по 3 дни без проблем а и с двете карти говори доста. Един приятел пък е с Д880. Но той е доста по дебел и стой по кофти в джоб от 780-ката.
Баща ми има Привилег Х7 - изненадващо малък телефон - на фона на двата модела с 2 симкарти на Самсунг той е направо джудже - още по лесен за работа от тях - има две зелени слушалки, но с по-кофти меню и по малък живот на батерията / в комплекта има 2 батерии + настолно зарядно че и зарядно за кола /. Ползва се вече 6 месеца и засега не е правил проблеми.
Бях предубеден към тази марка / все пак китайско / но ако се наложи за мен да си взема дуал сим ще си взема наистина джобния Привилег.
Имай предвид че самсунгите са доста големи - и ти го казвам като човек на който всички телефони са му покет ПЦ-та и е свикнал да ползва "тухли".
Баща ми има Привилег Х7 - изненадващо малък телефон - на фона на двата модела с 2 симкарти на Самсунг той е направо джудже - още по лесен за работа от тях - има две зелени слушалки, но с по-кофти меню и по малък живот на батерията / в комплекта има 2 батерии + настолно зарядно че и зарядно за кола /. Ползва се вече 6 месеца и засега не е правил проблеми.
Бях предубеден към тази марка / все пак китайско / но ако се наложи за мен да си взема дуал сим ще си взема наистина джобния Привилег.
Имай предвид че самсунгите са доста големи - и ти го казвам като човек на който всички телефони са му покет ПЦ-та и е свикнал да ползва "тухли".
препоръчвам ти който и да е от тези телефони с две сим карти :
http://new-tech.bg/index.php?cPath=83_87
цените са напълно приемливи :-)
http://new-tech.bg/index.php?cPath=83_87
цените са напълно приемливи :-)
Мерси много за мнението. Разгледах и Х7 и Х6. На добри цени са. Малко обаче се съмнявам за тяхното качество. Доверявам се доста повече на Самсунга. Интересно е колегата под моя пост ми е препоръчал СЕСТ телефони също на доста атрактивни цени. Интересно каква продължителност на живот имат те. Дали се бъгват лесно и дали създават някакви проблеми.
nishto li4no ama ne si zimai Privileg ili tn....koito razbira shte ti kaje 4e ako neshto mu stane tozi telefon nqma pravene ! taka 4e ti ostana bogat izbor ot 2 samsunga :D
Мерси за отделеното време. Най вероятно ще посъбера след нова година някой лев и ще си взема един Самсунг D880 duos. И без това искам от доста време да си взема да пробвам някой слайд. Досега съм ползвал само моноблок апарати.
Като човек работил до скоро в магазин за мобилни телефони,ще взема отношение и аз в темата.
Привилег ако искаш да си вземеш,за да спестиш 100-тина лева,твоя си работа. Но при нас всеки втори Привилег имаше дефект,а от един определен модел всеки беше с дефект. Така че ти си реши. А от самсунгите моят фаворит е D780. Наистина е дебеличък и малко голям,но от телефоните с две карти той изглежда най-стилно. Изчистен модел е. За D880 по-надолу във форума има тема,чети и разбери.
Но според мен Е71 и Самсунг Д780 и си решил проблема с трите оператора.
Привилег ако искаш да си вземеш,за да спестиш 100-тина лева,твоя си работа. Но при нас всеки втори Привилег имаше дефект,а от един определен модел всеки беше с дефект. Така че ти си реши. А от самсунгите моят фаворит е D780. Наистина е дебеличък и малко голям,но от телефоните с две карти той изглежда най-стилно. Изчистен модел е. За D880 по-надолу във форума има тема,чети и разбери.
Но според мен Е71 и Самсунг Д780 и си решил проблема с трите оператора.
Моят съвет е НИКОГА да не си купуваш CECT!
Privileg обаче са добри апарати - за единадестте месеца, за които ги предлагах във бившата (вече) фирма няма нито един върнат за сервиз, което е страшен резултат!
Не знам за какви дефекти говори колегата, но аз съм с много положителни впечатления от тази марка!
Но да се повторя: по-добре си вземи D780/880, много по-качествени са. :)
Privileg обаче са добри апарати - за единадестте месеца, за които ги предлагах във бившата (вече) фирма няма нито един върнат за сервиз, което е страшен резултат!
Не знам за какви дефекти говори колегата, но аз съм с много положителни впечатления от тази марка!
Но да се повторя: по-добре си вземи D780/880, много по-качествени са. :)
asenna5 ,кажи на лично съобщение в коя бивша фирма си работил,може да сме били колеги :)
Мерси много на всички. Не очаквах че толкова хора ще откликнат на темата ми. Ще си взема Самсунга-слайда, но след нова година, тъкмо ще са паднали малко цените. Нямам възможност да набия пари за още един телефон в рамките на 2 месеца. Благодаря още веднъж на всички.
- tedddyster
- Регистриран: 08 яну 2008, 11:37
Ако ти се дават повече пари можеш да погледнеш и към Samsung D980, но поне според мен струва прекалено много в момента:) Иначе и аз имам доста познати с другите два модела на Samsung и никой от тях няма забележки.