Не Ви ли се вижда много дебел интернета от операторите?
Re: Не Ви ли се вижда много дебел интернета от операторите?
Живея вград Русе.Използвам мобилен интернет само чрез Wifi.Купувам си карта за 10лв. от един от интернет доставчиците.Тя включва 500мв и важи 1 месец.Връзката е много стабилна в четири от точките(заведения).GPRS е 2.40лв.-Globul.Не си струва.Мобилните оператори губят много,ала наистина много,вьв времена на криза.
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
мога да дам пример за франция:
Samsung i900 Player Addict 16 Go Pack
prix du mobile avec abo 89.00? TTC
2H, ABO 12 MOIS 44,90 ?/mois
Internet 3G+ SURF + MAILS illimites sur votre mobile + une selection de 20 chaines TV + Texto, MMS, Messenger illimite; vers tous les operateurs 24h/24; AVANTAGE APPELS ILLIMIT&eS 24H/24 vers 3 noumeros
превод:
Samsung i900 Player Addict 16 Go
цена на телефона 89 евро
абонамента включва: 2 часа на месец разговори към всички оператори за 12 месеца ( такса на месец 44,9 евро )
интрнет..... неограничен от вашия гсм, един набор от 20 TV канала, смс, ммс неограничено за всички оператори, ДОПЪЛНИТЕЛНО разговори към 3 номера на оператора неограничено.
За тяхния стандарт не мисля че това е скъпо. Пък и за тая цена получаваш доста неща. В бг първо за телефона даваш, после за разговори даваш, после пък и за интернет....
Samsung i900 Player Addict 16 Go Pack
prix du mobile avec abo 89.00? TTC
2H, ABO 12 MOIS 44,90 ?/mois
Internet 3G+ SURF + MAILS illimites sur votre mobile + une selection de 20 chaines TV + Texto, MMS, Messenger illimite; vers tous les operateurs 24h/24; AVANTAGE APPELS ILLIMIT&eS 24H/24 vers 3 noumeros
превод:
Samsung i900 Player Addict 16 Go
цена на телефона 89 евро
абонамента включва: 2 часа на месец разговори към всички оператори за 12 месеца ( такса на месец 44,9 евро )
интрнет..... неограничен от вашия гсм, един набор от 20 TV канала, смс, ммс неограничено за всички оператори, ДОПЪЛНИТЕЛНО разговори към 3 номера на оператора неограничено.
За тяхния стандарт не мисля че това е скъпо. Пък и за тая цена получаваш доста неща. В бг първо за телефона даваш, после за разговори даваш, после пък и за интернет....
Не са съвсем безлимитни :) Чети малките букви. Там пише нещо за Fair Use и под такъв се разбира нещо между 500MB и 2GB. Като го минеш тоя лимит не те отрязват, но нямаш 3G скорост и джиткаш на GPRS, което си е мъка отвсякъде. Поне в Германия е така.
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Да те поправя.Аз сам на AT and T и за 60 долара имаш интернет трафик и безплатни минути.Много сам доволен от тях.И двата ми апарата са купени от там.
Ми то и тука за 60 долара дават много трафик и минути))
например 10 часа до всички мрежи и 100 МБ трафик за телефона)))
например 10 часа до всички мрежи и 100 МБ трафик за телефона)))
-
Да ама там 60 долара и в България 60 долара е страшно голяма разлика. Може би е около 1/20 от минималната заплата там и сметни колко е в бг
-
- Регистриран: 27 ное 2008, 21:24
...истината е, че в САЩ не се оплакват по форуми за сметките си, но тук да. Второ заплатите им отговарят Отделно абонат съм от 2001 на M-tel WAP неподържаха тогава, но от, както стартира до сега никакво развитие с малката разлика, че сега 99 плана и, който сключиш все си в - :)
Че оператора какво ти е виновен че политиците ни са продажници
-
- Регистриран: 27 ное 2008, 21:24
До някъде си прав по отношение на заплати. Друг е въпроса отностно услугите и бившия монопол. Нека вземем номерата например: Каква е разликата на закупен златен номер от GloBul и vivatel в съотношение M-tel. Някой ще ми каже ли защо са изкуствено завишени цените след, като има преносимост?
-
Колко мислиш, че му струва на оператора услугата, която ти предлага :)))))