SMS-има ли почва у нас?
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Re: SMS-има ли почва у нас?
От две години насам съм изпратила неповече от 5 SMSa. В интерес на истината най-много SMSи съм пращала когато учех, даже само това ползвах :)))))
Пращам м/у 150 и 300 смс-а месечно. Около 8 часа през деня нямам възможност да се обаждам или не искам. Много по-удобно и лесно е да изпратя смс или Емайл , но това всичко е свързано с работата ми. Определно хората имат нужда от това , когато са заети. В много предплатени планове се предлагат по 1000 смс-а или безлимитни такива.
"На световно ниво SMSa е много популярна услуга у нас малко поизостава. "
Това е защото сме прости, но се правим на тарикати. За да е лесно набирането на СМС, трябва да се ползва Т9 и да се пише на кирилица. Само че в този случай обема на съобщенията е по-малък и понякога се налага да се пращат няколко. Да не говорим колко хора са способни да си направят настройка на кирилицата.
Това е защото сме прости, но се правим на тарикати. За да е лесно набирането на СМС, трябва да се ползва Т9 и да се пише на кирилица. Само че в този случай обема на съобщенията е по-малък и понякога се налага да се пращат няколко. Да не говорим колко хора са способни да си направят настройка на кирилицата.
"На световно ниво SMSa е много популярна услуга у нас малко поизостава. "
Такава глупост не съм и чувал. С какво толкова пак сме изостанали и от къде я вадиш тая извадка? На мен ми е много по-удобно да се обадя на човека, вместо да си общуаме с SMS-и. То покрай тия обаждания не ми остава свободно време, пък не мога да си представя ако трябва да пиша SMS-и вместо това. Изобщо смс-а освен за хазартни игри и пожелания за празници, за друго не става.
Такава глупост не съм и чувал. С какво толкова пак сме изостанали и от къде я вадиш тая извадка? На мен ми е много по-удобно да се обадя на човека, вместо да си общуаме с SMS-и. То покрай тия обаждания не ми остава свободно време, пък не мога да си представя ако трябва да пиша SMS-и вместо това. Изобщо смс-а освен за хазартни игри и пожелания за празници, за друго не става.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Хубаво, де, ти колко SMS си пуснал досега на бай си Брадър? Аз мисля да пусна един колкото да не ме гризе съмнението, че съм пропуснал имагинерната възможност да нацеля бройка от любимата ми марка автомобили. Иначе нямам никакъв интерес да участвам във фермата за идиоти на СИА :)
Ами до сега нито един не съм пратил на ББ, но веднъж доста се заиграх в една игра на мтел за многото коли. Все пак има доста печалба от тия смс-и за хазарта и за дарения и те никога не са на стандартен план. Аз може да не пращам, но други го правят по много. За лично ползване почти не ми трябват.
Нужна услуга е смс-а, най-малкото всеки е пращал контакти от указателя си като смс.
Информацията я има само трябва да се прочете,но явно ти си доста на далече от тия неща и си тръгнал да се заяждаш, земи се поинтересувай малко и тогава пиши.
Аз лично пращам повече СМСи защото ми се налага, неги пиша ръчно, а ползвам "копирай" и "постави"
Аз лично пращам повече СМСи защото ми се налага, неги пиша ръчно, а ползвам "копирай" и "постави"
Например по нова година като поздравителни смс-и..ще вършат работа. Останаха ми към 580 броя до всички мрежи( по 1 ст) мисля ще ми стигнат за целия указател)))
мм аз праштам почти всеки ден по 10 15 .... имал съм по 17 лв само от СМС-и :( и като прибавим и разговорите двоино :Х и ми идва мн .... не работя и ми е леко трудно :) мн бих се радвал ако цената им падне още :Х .... или направят оферта с безплатни СМС-и на глобул ....