Телефон с добра камера за 450 лв.
Телефон с добра камера за 450 лв.
Здравейте.
Извинявам се за досадната тема от сорта "телефон до ...... лв." Искам да си купя телефон с хубава камера за около 450 лв. На друго не държа, искам да има добра камера. Харесала съм си Sony Ericsson c902. Ако имате някое по-добро предложение, моля ви кажете. Много благодаря на всички и още веднъж се извинявам за баналната тема.
Весели празници на всички във форума.
Извинявам се за досадната тема от сорта "телефон до ...... лв." Искам да си купя телефон с хубава камера за около 450 лв. На друго не държа, искам да има добра камера. Харесала съм си Sony Ericsson c902. Ако имате някое по-добро предложение, моля ви кажете. Много благодаря на всички и още веднъж се извинявам за баналната тема.
Весели празници на всички във форума.
Re: Телефон с добра камера за 450 лв.
Чисто нов, нали?
Да, забравих да кажа, че телефона да е чисто нов.
От LG се сещам за Scret, Viewty и KC550.
От Samsung - G800.
От Motorola - ZN5.
От Samsung - G800.
От Motorola - ZN5.
Аз лично бих ти препоръчал Вютито и Нокиа Н78. :)
Ами може да се пожертва 5-те MP и touchescreen-а на Viewty-то за сметка на WiFi-то и GPS-а в N78. Зависи дали държиш телефона ти да има WiFi и GPS. LG- то пък има голям дисплей и поддържа DivX файлове, което носи по- голямо удоволствие от гледането на видеоклипове на телефона.
Не не държа на WiFi и GPS затова се ориентирах към SE с902, защото ми изглежда доста по-компактен, а същевременно е 5мр камерата му. Divx-а също не е от значение.
Ами виж и Samsung G800 - TV изход, разпознаване на лица, и най - важното - 3 пъти оптичен зуум - приближаваш образа без да се отрази на качеството на снимката! Че и ксенонова светкавица в арсенала.
SE k850 ?
towa e mnogo dobro reshenie
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09027754
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09027754