Малко Help
Малко Help
Здравейте
Искам да си взема нов телефон и се обръщам към вас да ме посъветвате :) .Предимно ще го използвам за музика и от време на време някое друго филмче да гледам.Камерата не е от голямо значение, но ако може да е с Wi-Fi и OC.
Мислех за N81 8GB и за 5800 но цената му е все още висока(поне за мен).
Разполагам с около 700 лв.
Ако имате други предложения давайте... :)
Искам да си взема нов телефон и се обръщам към вас да ме посъветвате :) .Предимно ще го използвам за музика и от време на време някое друго филмче да гледам.Камерата не е от голямо значение, но ако може да е с Wi-Fi и OC.
Мислех за N81 8GB и за 5800 но цената му е все още висока(поне за мен).
Разполагам с около 700 лв.
Ако имате други предложения давайте... :)
Re: Малко Help
Аз се сещам самоза Motorola ZN5 http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1637
и може би Nokia N78 и N79.
и може би Nokia N78 и N79.
5800 е 600 и няколко лева. Аз обаче, бих изчакал за Омниа-та. Предполагам, че до около месец (че и по-малко) ще е на цена до 700 лева.
Благодаря ви, че се включихте. :)
Моторолата не ми допада като дизайн N78 също,но N79 ми допада. :)
keyone къде 5800 е на посочената от теб цена?
За омнията просто не е това което търся, телефона няма грешка но не е по моя вкус.
пп.--Какво мислите за N81 8GB?
Моторолата не ми допада като дизайн N78 също,но N79 ми допада. :)
keyone къде 5800 е на посочената от теб цена?
За омнията просто не е това което търся, телефона няма грешка но не е по моя вкус.
пп.--Какво мислите за N81 8GB?
Ами някои наричат N81 провал, за мен е добрият избор ако търсиш "нещо" за интернет с което може да говориш. 5800 в Globul е 600 с абонаментен план, но ако не искаш да плащаш сметка потърси в Internity там 5800 е 700 на свободна продажба.
А от глобул на свободна продажба знаеш ли колко струва?
Скъп е и не си заслужава - мисля, че беше 800 или 900, не съм сигурен.
А предлагат ли Н85 на сметка от глобул?
И ако може някакъв линк да дадеш от къде ги гледаш, е в сайта на глобул не мога да намеря 5800...
И ако може някакъв линк да дадеш от къде ги гледаш, е в сайта на глобул не мога да намеря 5800...
-
- Регистриран: 11 яну 2009, 12:12
za6toto o6te go nqma na bg pazara kamoli v GLOBUL
moje li malko HELP! i az kato pove4eto pi4ove imam question otnosno NOKIA 5800 ili SAMSUNG i900 omnia po-dqvolite koi e po dobur! imam vazmojnost da si vkaram ot drugade i se 4udq koi da izbera
moje li malko HELP! i az kato pove4eto pi4ove imam question otnosno NOKIA 5800 ili SAMSUNG i900 omnia po-dqvolite koi e po dobur! imam vazmojnost da si vkaram ot drugade i se 4udq koi da izbera
В Germanos 5800 е 899лв. на свободна продажба , на сайта им не откривам N85.
Сега към Sero - за какво ще използваш телефона? Това е водещото при избора на мобилен телефон.
Сега към Sero - за какво ще използваш телефона? Това е водещото при избора на мобилен телефон.