motorola V3x или samsung D900

tyrboto
Регистриран: 23 юли 2005, 13:04

motorola V3x или samsung D900

Мнение от tyrboto » 17 яну 2009, 12:15

здравейте, искам да попитам дали си заслужава да взема тази моторолка понеже ми я предлагат много изгодно, знам че самсунга е по-добър от към камерата и размера, но това мен не ме притеснява изобщо, аз толкова и снимам, общо взето съм фен на моторола и съм имал преди това 3 мотороли, а тази е много-добра май...и все пак някой ако има впечатления от нея ще све радвам да сподели. благодаря

Loth
Регистриран: 13 мар 2007, 18:13

Re: motorola V3x или samsung D900

Мнение от Loth » 17 яну 2009, 16:06

Честно казано и двата модела не стават и то заради батериите им. По-добре един Sony Ericsson или друг модел на Мото щом си им фен. Ако трябваше да избирам м/у тия два модела D900 е по-добрият вариант.

tyrboto
Регистриран: 23 юли 2005, 13:04

Мнение от tyrboto » 18 яну 2009, 10:59

ахам, добре благодаря все пак за отговора и съвета, ами Д900 просто ми поомръзна и затова се насочих към тази моторола, която си има всичко мисля, е поне повечето неща които има и самсунга...с малки изключения...ще видя какво ще направя в крайна сметка ;) :)

Andrian Penev
Регистриран: 27 ное 2008, 21:24

Мнение от Andrian Penev » 23 яну 2009, 00:59

Не продавайте на този човек пратих му тел. и след това отказа поръчката, като излъга, че си загубил парите... В момента даже не си е направил труда да препрати тел към мен за негова сметка!

П.П. Ето последното му писмо към мен след, като са му се обадели от Еконт, че има пратка за него на 19.01.09...

здравей, незнам как да започна защото ситуацията е много гадна. не мога да взема телефона днес или утре, поради причината че снощи си изгубих парите в дискотеката, незнам как е станало това просто, умирам от ядд...разбери ме, много много съжалявам найстина, искаше ми се да го взема но в случая не е моя вината, защо трябваше така да стане...и нали разбираш че сега нямам и откаде да взема пари,...а пък и останах малко на червено от снощи...охх много ми е гадно че трябваше да стане така, знам колко е гадна ситуацията и за теб сигурно ме мислиш за някой мухльо и идиот но не съм виновен е стана така, нямам даже и смелост да ти се обадя. съжалявам още ведниж, ако искаш да ти изпратя някакви пари колкото мога заради това че си го пуснала ;((;((

Отговори