въпрос към desel-или кам друг-нов аифон-кога?
въпрос към desel-или кам друг-нов аифон-кога?
има ли някои представа дали аипъл ще изкара нови телефон4ета:)4е са направо супер.:)
Re: въпрос към desel-или кам друг-нов аифон-кога?
Мда. Най-вероятно тази година. Пак по същото време. :)
супер отговор.
нека отговори някои по компетентен
нека отговори някои по компетентен
Какво очакваш?! Снимки, инфо? Даже и някоя предварителна версия, с която от Епъл да ти пкажат какво трябва да се направи за да се надвие новият им телефон?! Сигурен съм, че от сега можем само да гадаем. А заглавието на темата ти е страхотно! За "desel" не съм чувал! :)
P.S.
Ако желаеш погледни в google! Да видим кое от нещата казани там ще е вярно.
P.S.
Ако желаеш погледни в google! Да видим кое от нещата казани там ще е вярно.
Всяка година Apple по-едно и също време представя нови iPhone-и и iPod-и. iPhone-ите през Юни а iPod-ите Септеври. ;)
Наистина нямаше да е зле да си прегледаш темата 2 пъти поне преди да я пуснеш... сега трябва да му търсиш подарък на Дарин :) Епъл, не че съм им фен, но ми харесва това, че хората знаят кога, но не знаят какво да очакват. Няколко слуха за Айфоун Нано и нищо повече. Да се надяваме че лятото ще излезе новият им телефон. Едва ли някои може да ти даде някаква конкретна информация, просто защото такава няма ...
Ок мерси на вси4ки
ще прегледам и гугъл
ще прегледам и гугъл
desel - имам нов ник.
По темата - може би, наблягам на това, тази година няма да има нов iPhone. Ще представят наследник на Apple Newton, нов таблет. Също и iPod touch с по-голям дисплей. Не вярвам да представят и iPhone.
По темата - може би, наблягам на това, тази година няма да има нов iPhone. Ще представят наследник на Apple Newton, нов таблет. Също и iPod touch с по-голям дисплей. Не вярвам да представят и iPhone.
и този аипод е супер пак нов ако има е още по яко:)
имам аипод и 4акам със нетерпение redsn0w ве4е никои не казва кога ще излиза пак има толкоз много приложения
имам аипод и 4акам със нетерпение redsn0w ве4е никои не казва кога ще излиза пак има толкоз много приложения