Загубена предплатена карта
Загубена предплатена карта
Здравейте, брат ми си изгуби предплатената вивателска карта, но не пази пласмасовия държач с ПУК-а и серийния номер и естествено неможе да си извади нова карта със същия номер! Ако някой има идея как може да се процедира в конкретната ситуация ще съм му много благодарен!
Re: Загубена предплатена карта
Ако е беше регистрирал нямаше да имаш проблеми:)сега гориш:(
можеш да процедираш по един-единствен начин - отиваш и си купуваш нова карта...
Аз редовно намирам хвърлени на улицата пластмасови държачи. Мисля да почна да си ги събирам. Хубава колекцийка ще стане. И после някой, като си изгуби сим-картата - да дава 20 лв. и ако съм му намерил държача, му го давам.
...пълни глупости :) както и да е. Малко да се поразвеселите.
по темата...
Човека ти каза: ГОРИШ :)
...пълни глупости :) както и да е. Малко да се поразвеселите.
по темата...
Човека ти каза: ГОРИШ :)
Изгорял е младежа...но поне си е опазил личните данни! :-)
Намери Вивателски телефон и се обади на 123 , операторът ще регистрират картата на твое име , и ще посочиш адрес на които да ти изпратят новият чип с DHL. Ако нямаш под ръка Вивателски номер се обади от всеки друг оператор на 087123 , процедурата е същата. Възстановяването на чипа първит път е безплатно след това е по 12 лв с ДДС за всяка следваща смяна ! Има вариант да те мополят да им продиктуваш номерът на последният ваучер които си заредил или няколко номера с които най често разговаряш да удостовериш че картата е била твое притежание.