Избирането на номер от пропуснато обаждане може да ви струва 2000 евро
Re: Избирането на номер от пропуснато обаждане може да ви струва 2000
Тя измамта вероятно съществува , само дето някой прекалено е изопъчил нещата стил жълта преса .
Вероятно наитина има подобни клипвания от чужбина и съответно ако се обадиш може да попаднеш на импулсен телефон. До тук най-много да изгориш 3-4 лева , но системите които не ти позволяват да затрвориш може да са единсвено такива които ти предлагат съдържание заради което самия ТИ не искаш да затвориш ;) Съответно ако си рибе и говориш/слушаш няколко часа , може да платиш повечно . Пък ако звъниш по-често , може и до 2000 евро да ги докараш :)
Вероятно наитина има подобни клипвания от чужбина и съответно ако се обадиш може да попаднеш на импулсен телефон. До тук най-много да изгориш 3-4 лева , но системите които не ти позволяват да затрвориш може да са единсвено такива които ти предлагат съдържание заради което самия ТИ не искаш да затвориш ;) Съответно ако си рибе и говориш/слушаш няколко часа , може да платиш повечно . Пък ако звъниш по-често , може и до 2000 евро да ги докараш :)
Хахахаахаха ... откъде ги измисляш такива бе Кобрети, аз сега ще си го копирам някъде че такова изказване отдавна не съм чел :-)
Ама вярно ли че на айфона не се вади батерията, щото това е най-голямата простотия която може да се направи от американците - батерията издава багажа и ти го меткаш Айфона в кофата в стил Майкъл Джордан :-)
Ама вярно ли че на айфона не се вади батерията, щото това е най-голямата простотия която може да се направи от американците - батерията издава багажа и ти го меткаш Айфона в кофата в стил Майкъл Джордан :-)
Така е , айфона е само за тарикати , ползваш и хвърляш , какво ще се лигавиш да сменяш батерии :)
Не вярвам да струва чак 2000 евро, също и не вярвам да не може да се прекъсне разговора
А какво става ако сме с предплатена карта :) Тогава аз наистина няма да искам да затварям :)
Преди дни на мен ми призваняха от +90 на Глобулската карта, и не съм призванявал, мерси за предупреждението.
Току що ми чукнаха от +34671247874 :) И май се сещам от къде ми имат номера. От OPERA mini ми пратиха линк за теглене с смс.
Току що ми званнаха от номер +393193269056 и затвориха и аз като последния малоумник званнах обратно тъй като имам познати в чужбина, включи ми се секретар и сега чакам сметката си :)
Ха - на мен ми клипнаха наскоро от Испания +34...не съм им се обаждал обратно - да не съм луд, а и най-малкото нямам познати в Испания. Преди година ми звъняха от Канада пак по същият начин. Май се досещам откъде ми имат номера - бях се регистрирал в някакъв сайт за free SMS-и горе-долу по същото време...
Здравейте на приателката ми също днеска клипнаха от италиански номер и наистина ... позаинтересувахме се и вижте какво намерихме ж гугъла за въпросния номер. http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/393193269043
предполагам, че щом има пушек значи и огън някакъв ще има
предполагам, че щом има пушек значи и огън някакъв ще има