Sony Ericsson Live @ MWC - 12.1 MP "Idou"; нов Walkman W995
Re: Sony Ericsson Live @ MWC - 12.1 MP
off/ И това какво общо има със SE?
Мисълта ми е ,че има супер много неизвестни неща покрай този телефон , за да бъде обявен за незнам си какво . Нито е ясно кога ще се появи на пазара , нито са ясни повечето му характеристики .
Нека изчакаме и да видим колко ли нови модела ще има преди този да се появи на пазара. (SE обикновено не са много бързи при изкарването на нова платформа)
Иначе поне на мен ми е все едно дали камерата в телефона ще е 8 или 12МР , всяка ще ми свърши работа за ежедневни снимки.
Нека изчакаме и да видим колко ли нови модела ще има преди този да се появи на пазара. (SE обикновено не са много бързи при изкарването на нова платформа)
Иначе поне на мен ми е все едно дали камерата в телефона ще е 8 или 12МР , всяка ще ми свърши работа за ежедневни снимки.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Съгласен съм, че едва ли ще има по-добро предложение от Idou и OmniaHD. За мен лично би бил много труден избор.
12 срещу 8, Xenon срещу LED, но пък OmniaHD има HD все пак, а и мъъъничко по-голям дисплей... Но със сигурност ще излязат с половин година разлика.
12 срещу 8, Xenon срещу LED, но пък OmniaHD има HD все пак, а и мъъъничко по-голям дисплей... Но със сигурност ще излязат с половин година разлика.
Повечето официална информация е оскъдна и е в сферата на догатките, но се очаква устройството да се появи Ноември месец тази година.
Иначе за мегапикселите си прав, но това е едно от нещата които грабват потребителите и се наложи като тенденция - колкото по-вече толкова по-добре. Често се смята от по-напредналите технологично потребиели, че това е рекламен трик за привличане на клиенти, на какво лошо има в това.
Иначе за мегапикселите си прав, но това е едно от нещата които грабват потребителите и се наложи като тенденция - колкото по-вече толкова по-добре. Често се смята от по-напредналите технологично потребиели, че това е рекламен трик за привличане на клиенти, на какво лошо има в това.
И не само това - резистивен с/у капацитивен дисплей,
(не си спомням точно какъв) с/у AMOLED,
вероятно по-добра четимост на слънце и по-ниска яркост на закрито с/у по-лоша четимост на слънце и по-висока яркост на закрито,
средно силни говорители с/у супер силни говорители,
пластмаса с/у метал... вероятно и още други, сега мога да се сетя само за тези.
И всичко се решава най-вече от време на пускане с/у време на пускане и цена с/у цена. ;)))
(не си спомням точно какъв) с/у AMOLED,
вероятно по-добра четимост на слънце и по-ниска яркост на закрито с/у по-лоша четимост на слънце и по-висока яркост на закрито,
средно силни говорители с/у супер силни говорители,
пластмаса с/у метал... вероятно и още други, сега мога да се сетя само за тези.
И всичко се решава най-вече от време на пускане с/у време на пускане и цена с/у цена. ;)))
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Сигурно ли е, че ще е резистивен дисплея на Idou? И аз така чух в едно клипче, но не бях сигурен, че съм разбрал правилно. Ама и резистивните дисплеи имат някои плюсове - стилус, няма нужда от специални ръкавички през зимата, има handwriting recognition и т.н. Така че да, за дисплеите си прав.
Четимостта никога не е била фактор, който е от значение за мен и това, че ползвам Omnia го доказва :D
За говорителите също си прав, а за материалите не знам. Х1 беше изработен с дооста метал, може и това в Idou да е някаква сплав или...
Според мен ще излязат с по една година по-късно от Omnia и X1. А цената е ясна. В България ще е 1200-1400лв в началото, докато се нормализира около 1000 след 2 месеца. Поне с договори Ментел и Глобул предлагат SE-тата много изгодно, още преди цената им да е паднала кой знае колко в магазините.
Четимостта никога не е била фактор, който е от значение за мен и това, че ползвам Omnia го доказва :D
За говорителите също си прав, а за материалите не знам. Х1 беше изработен с дооста метал, може и това в Idou да е някаква сплав или...
Според мен ще излязат с по една година по-късно от Omnia и X1. А цената е ясна. В България ще е 1200-1400лв в началото, докато се нормализира около 1000 след 2 месеца. Поне с договори Ментел и Глобул предлагат SE-тата много изгодно, още преди цената им да е паднала кой знае колко в магазините.
Ако изобщо се появи на пазара до края на тази година. Болезнения опит със Експерия го потвърждава. И когато излезе кво стана? Нищо, закъснял модел с малък интерес. Дано СЕ ме опровергаят но си мисля че докато излезе в продажба надали ще е толкова актуален колкото в момнта ни се струва. Да не забравяме че Самсунг анонсираха 12,1 мегапикселов модул за конгреса и не се съмнявам,че идните часове може би ще пуснат бомбата и с техен 12р1 пикселов телефон. Изненедва ме пасивността на HTC! Много ме изненадва.....Нокия не ги броя този конгрес......дано се събудят през гоината
XPERIA X1, закъсня малко със сроковете, защото от SE имаха проблем с адаптирането към WM OS, макар че си сътрудничиха с HTC, които имат по-голям опит с тази платформа.
Имаше слухове, че Х1 ще се появи даже в началото на тази година, за щастие останаха неверни.
Докато се появи X1, Samung и HTC пуснаха конкурнтни модели на XPERIA. Не мога да кажа, че Х1 е неуспешен модел, само цената му е малко висока, но това е обяснимо защото най-късно излезе на пазара.
Това не означава, че IDOU ще се появи или закъснее тази година.
В интерес на истината преди конгреса таяхат малки надежди от SE да аносират X2, поне за сега няма такива индикации, но приятно ме изненадаха с IDOU.
Не е сигурно дали от Samsung ще представят на конгреса техният 12 мрх телефон.
Каквото и да си говорим за сега IDOU и i8910 Omnia HD са топ предложенията на MWC.
Имаше слухове, че Х1 ще се появи даже в началото на тази година, за щастие останаха неверни.
Докато се появи X1, Samung и HTC пуснаха конкурнтни модели на XPERIA. Не мога да кажа, че Х1 е неуспешен модел, само цената му е малко висока, но това е обяснимо защото най-късно излезе на пазара.
Това не означава, че IDOU ще се появи или закъснее тази година.
В интерес на истината преди конгреса таяхат малки надежди от SE да аносират X2, поне за сега няма такива индикации, но приятно ме изненадаха с IDOU.
Не е сигурно дали от Samsung ще представят на конгреса техният 12 мрх телефон.
Каквото и да си говорим за сега IDOU и i8910 Omnia HD са топ предложенията на MWC.
Наистина са само слухове но все пак
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=11243
Дано да са прави и десерта да е най вкусен:-)
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=11243
Дано да са прави и десерта да е най вкусен:-)