Как да отключа vodafone 225 от М-тел, знае ли някои отключващия код?
Re: Как да отключа vodafone 225 от М-тел, знае ли някои отключващия ко
Отключването става по два начина - с код от Мтел (човека от тука явно има достъп тези кодове и затова става и дистанционно) и с специален хардуер, който се намира по сервизите. ZTE телефоните са Sagem базирани и затова се отключват там където отключват и саджеми (не само, обаче). Не струва много пари. Отключващия код мисля, че е осем или дванайсет цифри.
Тука си показал шест цифрен. Внимавай колко пъти въвеждаш код за отключване, защото в последствие телефона се заключва и не работи дори с SIM на Мтел, а разблокирането струва повече.
Тука си показал шест цифрен. Внимавай колко пъти въвеждаш код за отключване, защото в последствие телефона се заключва и не работи дори с SIM на Мтел, а разблокирането струва повече.
zdraveite,
ima li nqkoi da mi pomogne za razblokirvane na sim na vodafone 225? pyhnah karta na vivatel i prokletata ma6inka sa sbyga:( kak da opravq problema? blagodarq predvaritelno
ima li nqkoi da mi pomogne za razblokirvane na sim na vodafone 225? pyhnah karta na vivatel i prokletata ma6inka sa sbyga:( kak da opravq problema? blagodarq predvaritelno
Имайки предвид че този телефон vodafone 225 е бизне клас сиреч за баровци излиза че тук пишат само бАловцИ с по 20 лева в джоба си.....
20лв......., ти какво направи бре човек ;-)
Това са ми месечните доходи......
Как да нося месечен доход в джоба си, да ме преджобят ли :-D рисковано е.
Това са ми месечните доходи......
Как да нося месечен доход в джоба си, да ме преджобят ли :-D рисковано е.
отключи vodafone 225 от М-тел, ON-Line
http://www.mobilebulgaria.com/home/advertise.php
vladovn
vladovn
Re: отключи vodafone 225 от М-тел, ON-Line
аз имам програмата за генериране на кодове , който го интересува скайпа ми е pesho5930 питайте?
@pesho5930:
"аз имам програмата за генериране на кодове , който го интересува скайпа ми е pesho5930 питайте? "
Не става.
Не може да се отключи.
"аз имам програмата за генериране на кодове , който го интересува скайпа ми е pesho5930 питайте? "
Не става.
Не може да се отключи.
звънкай на *88 и им кажи, че този телефон си го взел преди година и половина, след това си преподписвал още един път и тъй като ти е изтекъл договора, с който си го взел, искаш кода. ако нещо се замотаят и кажат, че не намират такъв телефон, кажи че не е твой проблем, че нямат информация... аз така си отключих Водафон 225 и Нокиа 1208 :) Безплатно :)
@KOBRETI:
"звънкай на *88 и им кажи, че този телефон си го взел преди година и половина, след това си преподписвал още един път и тъй като ти е изтекъл договора, с който си го взел, искаш кода. ако нещо се замотаят и кажат, че не намират такъв телефон, кажи че не е твой проблем, че нямат информация... аз така си отключих Водафон 225 и Нокиа 1208 :) Безплатно :) "
Мерси, то наистина не е мои проблем ;-))) защото телефона е на мои познат.
Просто се пробвам ако има вариант да го отключа на авера ;-))
"звънкай на *88 и им кажи, че този телефон си го взел преди година и половина, след това си преподписвал още един път и тъй като ти е изтекъл договора, с който си го взел, искаш кода. ако нещо се замотаят и кажат, че не намират такъв телефон, кажи че не е твой проблем, че нямат информация... аз така си отключих Водафон 225 и Нокиа 1208 :) Безплатно :) "
Мерси, то наистина не е мои проблем ;-))) защото телефона е на мои познат.
Просто се пробвам ако има вариант да го отключа на авера ;-))
Viva Capo, ще успееш! :)))