Слънце грее, дъжд вали - "Вивател" дълбоко спи :-(

nixi
Регистриран: 02 яну 2006, 20:06

Re: ей много прости хора немам думички вече...хахаха

Мнение от nixi » 16 мар 2009, 13:11

Добре де Аслане-Маслане, не мога да разбера какво сте се хванали повечето от вас с тоя мобилен интернет. Или всички сте супер бизнесмени дето комуникацията във всеки момент е наложителна(ако е така аз лично бих предпочел да използвам лаптоп) или никой от вас си няма минимум 2 компютъра в офиса и вкъщи, или цъкате в нета и нощес и не спите. Бас слагам, че поне половината активно четящи форума по цял ден седят зад компютрите в офиса, ама нейсе друго си е да цъкаш и когато си идеш на село през уикенда :)
Не казвам че е лошо, ама според мен това са малко измислени необходимости, които се създадоха последно време и понякога откъсват човек от наистина важните неща.

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Re: Слънце грее, дъжд вали -

Мнение от Capo_69 » 16 мар 2009, 13:34

@m75:
""новият пакет айде го направиха на отчитане 60 секунди"

БТК - по-лошото предстои ;) "

По-добре да "предстои" отколкото да "е" сега ;-)
И друго се сещам:
По-лошото е сега, а "най-доброто предстои" :-D

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 16 мар 2009, 13:39

@nixi:
"Добре де Аслане-Маслане, не мога да разбера какво сте се хванали повечето от вас с тоя мобилен интернет. Или всички сте супер бизнесмени дето комуникацията във всеки момент е наложителна(ако е така аз лично бих предпочел да използвам лаптоп) или никой от вас си няма минимум 2 компютъра в офиса и вкъщи, или цъкате в нета и нощес и не спите. Бас слагам, че поне половината активно четящи форума по цял ден седят зад компютрите в офиса, ама нейсе друго си е да цъкаш и когато си идеш на село през уикенда :)
Не казвам че е лошо, ама според мен това са малко измислени необходимости, които се създадоха последно време и понякога откъсват човек от наистина важните неща. "

Неограничения нет е много важен!
В моя случай, ще си го ползвам ако има такъв (както в Холандия за 7Евро такса).
Не че НОНСТОП ще съм из сайтове, а ще мога да ползвам 3G нет. за SIP телефония (скоростта е достатъчна за разговори).

Koko 12
Регистриран: 19 яну 2009, 11:45

Мнение от Koko 12 » 16 мар 2009, 14:28

nixi
това бебче твоето ли е?
много е готинко ...

draznitel
Регистриран: 03 авг 2008, 21:01

Мнение от draznitel » 16 мар 2009, 14:36

Еми да нали искате да гледат от другите,те работят с отчитане на 60 секунди ето че и тук може....

draznitel
Регистриран: 03 авг 2008, 21:01

Мнение от draznitel » 16 мар 2009, 14:50

.

iavorski
Регистриран: 01 мар 2006, 22:30

Мнение от iavorski » 16 мар 2009, 15:06

BB Storm - всяко второ в сервиза. Да не говорим за некадърния интерфейс - толкова далеч от айфон / телефон който не уважавам /.

nanobanano
Регистриран: 21 авг 2004, 12:49

Мнение от nanobanano » 16 мар 2009, 16:13

Вивател - По-доброто мина..

Koko 12
Регистриран: 19 яну 2009, 11:45

Мнение от Koko 12 » 16 мар 2009, 22:35

на баба ти гъза минал ...минало му по доброто, кое бре...
ей много ме дранят някой тука така като обиждат най добрия оператор...не е честно така.

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 16 мар 2009, 23:07

Не беше ли ти дето дълго недоволстваше, че не може да мине от Together към Симпатия? Критиките ти са неуместни, а действията ти - неадекватни с критиките. Първо, винаги съм казвал, че Together е непрактична тарифа на Вивател. Разбира се, че няма как да минеш от по-висока към по-ниска такса преди да изтече договора (или по-голямата му част). Това е така при всички.
Не беше ли пак ти, който минал на Глобул в групата на приятелката си? А после Вивател взели, че пуснали минаване на Симпатия за стари клиенти. Как толкова бързо те привлече Глобул, при положение, че са ментори на лошото за Вивател по собствените ти думи... Ами да ти е наслука новия оператор, сам си си го избрал. Как - нямам ни най-малка идея, ти си знаеш. Но поне не мрънкай по Вивател с разни смешни упреци.
Що се отнася до великите промоции на М-Тел и Глобул, първите искат 2х12х80 лв. = 1920 лв. такса тотал. Ако си напрегнем мозъчето, ще се сетим и за други незначителни детайли, като това, че във безбройните включени минути няма нито една извън М-Тел, за международни да не говорим. А човек който прежалва 80 лв месечно за телефон сигурно побъбря чат-пат и на БТК/Вива, Глобул...
За офертата на Глобул за iPhone не се знае още достатъчно.

Отговори