Мтел: В България е най-евтино

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Re: Мтел: В България е най-евтино

Мнение от Spiderman_ot_selo » 01 апр 2009, 21:53

И аз не искам да споря,просто фиксирам,че разговори в собствена мрежа и разговори в затворена група са съвсем различни неща.Затова отбелязах,че разговорите дори в собствената мрежа са изключително скъпи.
Но така или иначе не ми стана весело от шегата на Мтел...

DYD™Xеnium
Регистриран: 11 фев 2006, 01:29

Мнение от DYD™Xеnium » 01 апр 2009, 22:07

Ужас, ужас ... Каква наглост и манипулация Дааааааа "сметките, които плащат българските граждани за мобилен телефон, също са над средноевропейските - у нас средната месечна сметка миналата година е била близо 21 евро, при 19.5 за ЕС. ", но това не означава, че "българските граждани" говорят повече хаха манипулацията е яка Е аз не съм в ЕС, а в Русия, но просто ще съобщя, че за 1 евро на ден говоря неограничено в мрежата на Билайн и 120 мин./ден към др.оператори МТС, Мегафон, Теле2... Хм и интересното е ,че не се задължавам с мес.такса, а с абонаментна такса за денонощие ок.1 евро

Безлимитны план "Свободный стиль"

"все входящие и местные исходящие вызовы
0 руб.*
исходящие вызовы:
на мобильные телефоны «Билайн» г. Санкт-Петербург и Ленинградской области 0 руб. ,
на номера мобильных сетей других операторов сотовой связи г. Санкт-Петербург и Ленинградской области 0 руб .*, на номера ГТС г. Санкт-Петербург и Ленинградской области 0 руб.*

* Суммарное время нетарифицируемых местных вызовов при звонках на номера ГТС и телефоны других операторов сотовой связи г. Санкт-Петербург и Ленинградской области составляет 120 минут в сутки, стоимость минуты свыше 120 минут — 1 руб. с НДС за минуту соединения. Тарификация поминутная." 1 рубла е ок.4-5 ст. но мисля, че 120 мин. са достатъчни и няма да се набутате с 5 ст.
Не мога и да си представя подобна безлимитна тарифа в България

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 01 апр 2009, 22:09

Поредната безумна лъжа от М-Тел. Всички казват, че в България цените са много високи, само те си знаят тяхното. 0,063 евро на минута - как го сметнаха това, и как сметнаха 0,26 евро за Дания.
Ако методът е един и същ, то явно смятат и включени минути към "едиколкоси приятели" които имат само маркетингова стойност. Ако този е методът да се сметнат и цените за Дания, ще излезе, че официалната цена между операторите там е към левче в български пари. Само един малоумник би повярвал на такава простотия.

krasi93
Регистриран: 08 окт 2008, 19:15

Мнение от krasi93 » 01 апр 2009, 22:21

Ех, хора... вие не разбрахте ли, че у нас всичко е обратно ( да, да включително политиците ). Не можело на черното да се каже бяло?! Елате в България и помислете пак. От европа ни мъмрят за високите цени, М-тел: в Бг е най - евтино. Ето това е гавра с хората - 21 -ви век, почти всеки има интернет. Това което новините премълчават, интернет не може. Все от някъде човек ще се информира. И гледката става още по - грозна... Както се каза и по - горе - гласувайте, но внимавайте за кого.

Arthur
Регистриран: 16 май 2008, 14:45

Мнение от Arthur » 02 апр 2009, 10:35

разгледах сайта на руснаците и много ме кефят

и мобилният интернет е на добра цена и нямат договори за 25 години

Koko 12
Регистриран: 19 яну 2009, 11:45

Мнение от Koko 12 » 02 апр 2009, 12:12

ето ги и тия измамници като Глобул и Ментел заслужава само едно....всички да се махнат от него и да минат на Вивател...

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 02 апр 2009, 12:49

А бе, как може да си толкова неадекватен? Ти прочете ли новината в сайта и постовете по темата? Не разбра ли, че е неподходяща иронична първоаприлска шега?
И като се махнат от Ментел и Глобул да идат при Вивател... К'во да търсят там? Точно пък на Вивател ще мина, дето ''всички говорят'', ама тия ''всички'' са 10-тина пъти по-малко от абонатите на Ментел... Сигурно затова Ментел имат най-много корпоративни клиенти и 70% от фирмите са им абонати. Служебният винаги ще си ми стои на Ментел, а за личния по-добро предложение от LOOР скоро няма да се появи.

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 02 апр 2009, 13:03

Koko 12: "...всички ... да минат на Вивател... "

Не е мое, но е много подходящо за случая:
"Колкото до БТК - корумпираната и продажба, препродажба и пре-пре-продажба са достатъчни условия за липса на дългосрочна стратегическа обвързаност на многобройните и собственици. Те просто гледат как да я изцедят."

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 02 апр 2009, 17:33

Как не съм се "светнал" до сега, че при М-тел всичко е в пъти по-евтино.
Колко съм изпуснал :-)
Сега съм в двоумение дали да не изтичам за абонамент :-)

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 02 апр 2009, 18:56

"Това се казва в последния доклад на Европейската комисия за напредъка на единния европейски пазар на електронни съобщения през 2008 г., публикуван на 24 март"

Ама няма кой да чете... да не са си го измислили това от Мтел...

Направи си усилието да намериш въпросния доклад и ако информацията не е вярна, тогава говори...

Отговори