Vivaaa tel :(
Vivaaa tel :(
http://attractive.blogspot.com/2009/04/123-audio.html
Честито на абониралите се. Вижте за какво става въпрос.
Честито на абониралите се. Вижте за какво става въпрос.
Re: Vivaaa tel :(
Охх брато на мен ли ми го показваш това изживял съм го сега ги чакам да дойдат да си вземат неустойката - пушката е голяма !!!
-
- Регистриран: 17 апр 2009, 06:51
Здрасти,за операторите нямам и най-малка нагласа да те убеждавам бих ти препоръчал следното вземи си прейнталирай мака с оригинален windows xp profesional или хоме едишън и после си качи sp3 update и забрави за мак.
Аз пък бих ти препоръчал вземи си продай апартамента,колата и всичкото налично имущество и ми преведи събраните пари на моята банкова сметка.
В предложението ти има толкова логика и умисъл,колкото и в моето :))
В предложението ти има толкова логика и умисъл,колкото и в моето :))
Изслушах записа, бих казал доста досасен абонат. Жената ти е обяснила че не е от техническия отдел а ти името та името
-
- Регистриран: 17 апр 2009, 06:51
Защо така рязко го каза,нека да помислим и да погледнем реално на нещата.
По-голямата част от интернет потребителите в България ползват windows а mac и linux се броят на пръсти.
А що се отнася до поведението и на клиента и оператора в записа мога да кажа следното:
И двамата са хора и двамата могат да сгрешaт затова дадох предложение за прейнсталация-един вид и вълка сит и агнето цяло....
Ако реши да преинсталира мога да му подаря диск с оригинален windows.
По-голямата част от интернет потребителите в България ползват windows а mac и linux се броят на пръсти.
А що се отнася до поведението и на клиента и оператора в записа мога да кажа следното:
И двамата са хора и двамата могат да сгрешaт затова дадох предложение за прейнсталация-един вид и вълка сит и агнето цяло....
Ако реши да преинсталира мога да му подаря диск с оригинален windows.
Забава късно вечер. Благодаря че ме развесели, неграмотни приятелю.
Нека погледнем фактите - писали са в сайта,че поддържа МАС ОS а се оказва,че това не е вярно - възможно е дори да бъдат съдени за това.Без значение ако ще и един човек да има такъв софтуер.
Твое право е да си мислиш каквото си искаш .. просто думите ти звучат абсурдно и е трудно човек да не го отбележи ..
Операторката определено,не е много наясно с това какво може и какво не.Обяснението "ако трябва всеки да свързваме със супервайзъра .." е меко казано тъпо.
Подозирам,че покрай съкращенията в кол центъра им заради,които се чакаше по 10-20 минути докато ти вдигне някой са съкратили сериозно и техническия отдел.
Със хелдеска на АДСЛ съм имал доста разговори и обикновено се обаждам за по-специфични неща и ме прехвърлят към техническия отдел в рамките на минути.Какви са тия безумни 48 часа не разбирам.
Иначе въпросната служителка очевидно не е наясно с правилата в един кол център и донякъде умишлено подклажда конфликта с негативния си тон.
Клиента наистина е доста настоятелен,но реално е в правото си .. все някой трябва да опере пешкира за поредната издънка на маркетинга и обикновено това са хората на най-ниско ниво.
Твое право е да си мислиш каквото си искаш .. просто думите ти звучат абсурдно и е трудно човек да не го отбележи ..
Операторката определено,не е много наясно с това какво може и какво не.Обяснението "ако трябва всеки да свързваме със супервайзъра .." е меко казано тъпо.
Подозирам,че покрай съкращенията в кол центъра им заради,които се чакаше по 10-20 минути докато ти вдигне някой са съкратили сериозно и техническия отдел.
Със хелдеска на АДСЛ съм имал доста разговори и обикновено се обаждам за по-специфични неща и ме прехвърлят към техническия отдел в рамките на минути.Какви са тия безумни 48 часа не разбирам.
Иначе въпросната служителка очевидно не е наясно с правилата в един кол център и донякъде умишлено подклажда конфликта с негативния си тон.
Клиента наистина е доста настоятелен,но реално е в правото си .. все някой трябва да опере пешкира за поредната издънка на маркетинга и обикновено това са хората на най-ниско ниво.
Да уточня , че не аз съм прецакания. Намерих поста в блог докато търсех мнения за услугата :)
А и да ;) ето нещо весело, до колко ще го видиме на пазара, съмнявам се.
http://www.smartphones-world.com/forum/viewtopic.php?t=11696
А и да ;) ето нещо весело, до колко ще го видиме на пазара, съмнявам се.
http://www.smartphones-world.com/forum/viewtopic.php?t=11696
Всяка уважаваща себе си фирма дава максимален срок за изпълнение/обработката на дадена заявка/услуга с цел застраховка, но я изпълнява много по-рано! Мога да гарантирам, че човека не е изчакал повече от няколко часа да му се обадят от техн. отдел!
Ако на някой от форума му се е налагало в последната една година да говори с техн. отдел ще потвърди!
Ако на някой от форума му се е налагало в последната една година да говори с техн. отдел ще потвърди!