vodafone - програма
-
- Регистриран: 17 апр 2009, 06:51
vodafone - програма
Безплатно>>>по-надолу в мнението на vladovn
Re: vodafone - програма
http://www.unlockteam.eu/
Разкодиране, кодиране, четене на флаша, записване на FW, четене/писане на EPROM, Sagem без 150x съживява мъртви телефони.
Флашовете са на страницата. БГ също може да сложи. Ако имате съответния кабел е напълно безплатно, без нужда от боксове и кредити.
Разкодиране, кодиране, четене на флаша, записване на FW, четене/писане на EPROM, Sagem без 150x съживява мъртви телефони.
Флашовете са на страницата. БГ също може да сложи. Ако имате съответния кабел е напълно безплатно, без нужда от боксове и кредити.
а пък моята антивирусна казва че има вирус!
Тъй като мразя да ме обиждат ето шотове.
За разлика от твойте, които са снимани я с телефон, я с уеб камера от CRT монитор се вижда всичко.
Една и съща е програмата.
@Capo_69 пращаш му кода по скайпа от ваучера, а той ти дава програмата.
За разлика от твойте, които са снимани я с телефон, я с уеб камера от CRT монитор се вижда всичко.
Една и съща е програмата.
@Capo_69 пращаш му кода по скайпа от ваучера, а той ти дава програмата.
Какво се прави след като изтеглиш програмата ?
Пише се IMEI на телефона и то ти генерира кода, така ли ???
Изтеглих програмата от линка които даде.
Работи май.
Пише се IMEI на телефона и то ти генерира кода, така ли ???
Изтеглих програмата от линка които даде.
Работи май.
Не се пише Imei.
Зареждаш съответния флаш файл и го флашваш, той си рестартира код оператор и като го включваш пишеш осем нули. Това е.
Програмата е директно копирана от грифините, като са пропуснали само проверката на бокса.
Зареждаш съответния флаш файл и го флашваш, той си рестартира код оператор и като го включваш пишеш осем нули. Това е.
Програмата е директно копирана от грифините, като са пропуснали само проверката на бокса.
Имам един 228, който бих отключил с удоволствие. Апарата дойде без кабел за връзка с компютър.
Откъде мога да купя един кабел?
@ kobreti: SERVICE :)
Откъде мога да купя един кабел?
@ kobreti: SERVICE :)
Ами трябва ти USB to COM емулатор със RJ45 и тук от БГ може да си вземете сервизен кабел от .... ще ти го пратя на лично. Често кабела отговаря за Furious или UFS. Може и да си направиш кабел, но трябва да погледнеш из форумите.
@vladovn:
"Не се пише Imei.
Програмата е директно копирана от грифините, като са пропуснали само проверката на бокса. "
Ами ако няма кабел човека за компа.
Значи не става без да се "върже" телефона за компа.
Аз преди време имах един Водафон 225 и човек от тука (форума) ми го генерира кода за отключване по IMEI на телефона.
Той как го направи???
Ясно е че е с програма която чрез IMEI генерира отключващия код.
ДАде ми човека кода за моя Водафон 225, аз го въведох и телефона заработи и с други СИМ карти.
Това е ФАКТ!
Иначе за този вариант които предлагате, аз не бих се оправил, най-малкото защото не ми дадоха с телефона кабел за комп.
Имах само едно зарядно и това е.
"Не се пише Imei.
Програмата е директно копирана от грифините, като са пропуснали само проверката на бокса. "
Ами ако няма кабел човека за компа.
Значи не става без да се "върже" телефона за компа.
Аз преди време имах един Водафон 225 и човек от тука (форума) ми го генерира кода за отключване по IMEI на телефона.
Той как го направи???
Ясно е че е с програма която чрез IMEI генерира отключващия код.
ДАде ми човека кода за моя Водафон 225, аз го въведох и телефона заработи и с други СИМ карти.
Това е ФАКТ!
Иначе за този вариант които предлагате, аз не бих се оправил, най-малкото защото не ми дадоха с телефона кабел за комп.
Имах само едно зарядно и това е.
Колко му плати? -15лв,20лв ли?
Имаше едни испанци които само по imei ги правеха (един телефон им излизаше по 9-10 лв) или е бачкал в Мтел и е имал достъп до кодовете, във Варна има такъв човек и иска от 10 до 60 лв.
Имаше едни испанци които само по imei ги правеха (един телефон им излизаше по 9-10 лв) или е бачкал в Мтел и е имал достъп до кодовете, във Варна има такъв човек и иска от 10 до 60 лв.