Не преминавайте към Вивател. Аматьори са !
Re: Не преминавайте към Вивател. Аматьори са !
metalicar, както казах аз не говоря само по тела, а го използвам за всичко. Относно Вивател абсолютно са беднички на услуги. Така например не мога да отварям Java. Казва "За да оттворите Java се обърнете към оператора". Обръщам се към оператора, а те не знаят кво е Java настройка". И то не става, щото Вивател не могат да ми пратят GPRS, за да отварям приложения - Opera Mini с ВИВАТЕЛ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТВАРЯ. Въобще Вивател да ходят да се застрелят.
Technology, ти въобще кво ползваш на тоя телефон. Да не си от ония дето говорят два пъти в месеца с майките си. Аз говоря и сърфирам денонощно, когато не съм вкъщи от тела чрез МТЕЛ ФИТ ХХЛ.
Ако искаш да оставаш в каменната ера-си остани с Вивател.
Мтел и Водафон Корпорейшън :D
Technology, ти въобще кво ползваш на тоя телефон. Да не си от ония дето говорят два пъти в месеца с майките си. Аз говоря и сърфирам денонощно, когато не съм вкъщи от тела чрез МТЕЛ ФИТ ХХЛ.
Ако искаш да оставаш в каменната ера-си остани с Вивател.
Мтел и Водафон Корпорейшън :D
prasuncho, abe az znam kolko e, ti mene ne me u4i za tarifi. 4el sym vsi4ko, prosto nedoumqvam kak taka tiq Vivatel, nekvi v4era6ni, 6a mi slagat takiva tarifi.
Ni6to ne stava ot tiq
Ni6to ne stava ot tiq
Добро утро, ти сега ли разбра, че са вчерашни???
plam4оо: Хората мрат заради тия. На един мой приятел баба му била в гората за гъби и станало лошо и не успаяла да се свърже с сина си и с линейка. За малко да изпуснат жената заради ВИВАТЕЛ.
Е, сега бабата е добре и вече е на МТЕЛ ФИТ 20 за 30!
Мтел и Водафон Корпорейшън .
Е, сега бабата е добре и вече е на МТЕЛ ФИТ 20 за 30!
Мтел и Водафон Корпорейшън .
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Страхотна тема,личи си отдалеч "недоволния" клиент,който е толкова очарован от Мтел, че ще си вземе трета (!?!) карта на договор към тях.
По принцип харесвам съдържателните теми,но тази определено не е от тях.Само се чудя на колегите за ентусиазма им да помогнат на този "клиент" на Вивател.
А ако наистина и учи право, докато работи в някое представителство на Мтел, направо ми е мъчно за съдебната ни система с толкова интелигентни и компетентни прависти :(
Преди време един хвалеше работодателя си Call me,сега един друг се опитва да остроумничи за сметка на нашия интелект!
По принцип харесвам съдържателните теми,но тази определено не е от тях.Само се чудя на колегите за ентусиазма им да помогнат на този "клиент" на Вивател.
А ако наистина и учи право, докато работи в някое представителство на Мтел, направо ми е мъчно за съдебната ни система с толкова интелигентни и компетентни прависти :(
Преди време един хвалеше работодателя си Call me,сега един друг се опитва да остроумничи за сметка на нашия интелект!
А преди 15 години като е нямало "гисиеми" бабите как ли са ходили за гъби... сигурно са били търсачки на силни усещания... буахахахаха... :-))))))))))
Момко, я вземи се скрий там откъдето си излязъл и не се излагай повече...
Баба му не можела да се свърже по мобата от гората, разби'йш лии???????????? Охх, ще падна от стола, хахахахаха......................
Бабата била добре вече и била на FIT...... хахахахаха....... вземи й тури и една торба с батерии, че утре като й падне батерията... ке вземе да пукне от раз, без майтап....... и ще ревнеш тука "ебал съм ти и FIT-а и фитките и прочие..."...... хахаххахахааха................ :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Момко, я вземи се скрий там откъдето си излязъл и не се излагай повече...
Баба му не можела да се свърже по мобата от гората, разби'йш лии???????????? Охх, ще падна от стола, хахахахаха......................
Бабата била добре вече и била на FIT...... хахахахаха....... вземи й тури и една торба с батерии, че утре като й падне батерията... ке вземе да пукне от раз, без майтап....... и ще ревнеш тука "ебал съм ти и FIT-а и фитките и прочие..."...... хахаххахахааха................ :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ясно, Бабката е искала да си изтегли offroad картата на БГ за да знае к`де да бере гъбки, ама Вивата е забила и бабката се е паникьосала и крувното не издържало :)
Поредния помияр - студент, които ще иде на борсата (като ти гледам интелекта).
Теб за пастир не те взеха, че мама та прати студент да ставаш.
Тъп си кат ГЪБА !!!
Ако си набавиш диплома, ще умреш от глад!!!
Никои клиент няма да ти върже!
Адвокат така не говори, а чекиджия гъзар с комплекси и без покритие.
Беден студент дръглив :-D
Най-много да те срита някои по задника - като пораснеш :-D
Теб за пастир не те взеха, че мама та прати студент да ставаш.
Тъп си кат ГЪБА !!!
Ако си набавиш диплома, ще умреш от глад!!!
Никои клиент няма да ти върже!
Адвокат така не говори, а чекиджия гъзар с комплекси и без покритие.
Беден студент дръглив :-D
Най-много да те срита някои по задника - като пораснеш :-D
Аз съм абонат от 3 години, и ползвам 3 сим карти постоянно,както и интернет всеки ден, проблеми никакви.
А това че оператора ти вдигал след 30-40 мин си е чиста лъжа
А това че оператора ти вдигал след 30-40 мин си е чиста лъжа
Опера мини с вивател се отваря перфектно,това че си неук и не можеш да си превключиш джава настройките си е твой проблем... Дистанционно не може да се направи