Не преминавайте към Вивател. Аматьори са !
Re: Не преминавайте към Вивател. Аматьори са !
Много сте лоши, ще изгоните момчето и няма да разберем развръзката. На какво основание ще прекрати договора, дали защото не са му дали java настройки или за пропуснати ползи, тъй като не може да играе комар на пирамидите :)
аз пък минах към вива и съм много доволен
с мтел не ги сравнявай защото не си пробвал на витоша да ползваш gprs през зимата
ти си лишен от мисъл не разбираш не искаш да разбереш и си много тъп може ми и малоумен
не заслужаваш всички тези съвети които ти дадоха колегите
срам си за балканският полуостров или си от анадола
с мтел не ги сравнявай защото не си пробвал на витоша да ползваш gprs през зимата
ти си лишен от мисъл не разбираш не искаш да разбереш и си много тъп може ми и малоумен
не заслужаваш всички тези съвети които ти дадоха колегите
срам си за балканският полуостров или си от анадола
бе те и Глобул нямат EDGE миналото лято отивам в Global net в поморие да си плащам сметката и викам бе що не мога да се вържа през EDGE ,ами само GPRS оня седи като ударен от гръм и ми вика аз от тука нищо не мога да направя трябва да се обаждаш на оператор и да ги питаш.и ми вика кво е тва EDGE???божке.друга забележка имам пак към Global net-отивам с нашите в 1 магазин в Стамболийски и да си прехвърлят номерата.И оная вика:"оо ми то сега покрай 1-6 май празниците ще се прехвърлите след 2 седмици :) и такса дето всеки трябва да плати е по 12 лева,освен сметката да си изчистите+12 кинта"и аз и викам:"ало тва на друг ги дрънкай миналата годинапрехвърлих номер в Пловдив и не ми зеха пари"и оная няма начин да не са ви зели винаги се плаща тази такса.и нашите се вързаха и не ги прехвърлиха.След време майка ми ходи в Германос и пита и те:"неее няма никаква такса"Е кво правим с ония мошенници дето искаха кинтите да питам аз?На всичкото отгоре програма заедно нашите имаха безплатни телефони разпечатана пак от глобал нет ма а в Кауфланд,да ама в другия магазин там в тоя пущинак тая изобщо не изкара че има без пари телефони.питам я що така и оная:никога не е имало те по телефона са ви излъгали че дават без пари телефони.Ужас идеше ми да я шибна тая мисирка.ама като умен човек да не правим сцени поклатих глава и до там.
колкото до тоя с вивател -ем тъп сиии.нали се сещаш че ако го прекратиш ще плащаш неустойка!!!
колкото до тоя с вивател -ем тъп сиии.нали се сещаш че ако го прекратиш ще плащаш неустойка!!!
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
" бе те и Глобул нямат EDGE..."
Не "И", а САМО Глобул нямат EDGE.
Ужас...
Не "И", а САМО Глобул нямат EDGE.
Ужас...
Автор: music_man
Дата: 19.05.2009 15:49
Въобще, бъдещи абонати на Вивател, не се обвързвайте с тия аматьори. Тия да не се занимават въобще с мобилни комуникации. Абонат съм на тия от 20 дни.
1. Разгледа ли кои от всичките 3 оператора поддържат автоматични настройки за интернет за абсолютно всички телефони ? Никой !!! Важи и с пълна сила ако си притежател на някои ментак или някои по екзотичен телефон.
2. Защото незнаеш къде да натиснеш,за да чакаш не повече от 3 мин. Защо всеки път като се опитам да се свържа с оператор ги нямам твойте проблеми? Пък може като видят че ти им звъниш нарочно да не вдигат..пробвай с CLIR :)
3. Пълни глупости
4. Честно да ти кажа има цяло хале с малоумници дето по цял ден ти пращат смс с цел да ти съсипят нервната система....
5. По особенно място какво представлява ..някоя паралелна вселена ...
Със сигурност БТК Груп нямат кадърни адвокати,само ти си оцелял от адвокатската гилдия на планетата и с едно щракване на пръстите ще ти върнат парите... а забравих май не си много наясно какво си подписал на Заявка 1А за да се пънеш
ТЕ ТИЯ АМАТЬОРИ МАЙ НЕМАТ EDGE ПОКРИТИЕ - Не откриха ли вече HSDPA ....пфу вивателци .. :)
Дата: 19.05.2009 15:49
Въобще, бъдещи абонати на Вивател, не се обвързвайте с тия аматьори. Тия да не се занимават въобще с мобилни комуникации. Абонат съм на тия от 20 дни.
1. Разгледа ли кои от всичките 3 оператора поддържат автоматични настройки за интернет за абсолютно всички телефони ? Никой !!! Важи и с пълна сила ако си притежател на някои ментак или някои по екзотичен телефон.
2. Защото незнаеш къде да натиснеш,за да чакаш не повече от 3 мин. Защо всеки път като се опитам да се свържа с оператор ги нямам твойте проблеми? Пък може като видят че ти им звъниш нарочно да не вдигат..пробвай с CLIR :)
3. Пълни глупости
4. Честно да ти кажа има цяло хале с малоумници дето по цял ден ти пращат смс с цел да ти съсипят нервната система....
5. По особенно място какво представлява ..някоя паралелна вселена ...
Със сигурност БТК Груп нямат кадърни адвокати,само ти си оцелял от адвокатската гилдия на планетата и с едно щракване на пръстите ще ти върнат парите... а забравих май не си много наясно какво си подписал на Заявка 1А за да се пънеш
ТЕ ТИЯ АМАТЬОРИ МАЙ НЕМАТ EDGE ПОКРИТИЕ - Не откриха ли вече HSDPA ....пфу вивателци .. :)
-
- Регистриран: 21 сеп 2006, 04:34
По принцип това с автоматичното изпращане на настройки е нож с две остриета. За хора свикнали да ползват различни модели е ОК, но ако не знаеш и инсталираш прекалено много настройки, могат така да се омажат, че не ръчно, ами на сервиз да трябва да ходиш (някой Мотороли)! Така че, не ми го хвалете много, много ;)
Иначе WAP/GPRS би трябвало настройките да са еднакви, дори да са кръстени WAP, те ще ти послужат и за влизане и в web страници.
Другото, което е - настройките за СЕ са еднакви за почти всички модели, с изключение на тези с различна операционна система. твоя не е такъв. Но това вече си опира да компетентността на обслужващия персонал.
ПП: Опитай за СЕ да поискаш настройки за к800 примерно ;) ще стане!
Иначе WAP/GPRS би трябвало настройките да са еднакви, дори да са кръстени WAP, те ще ти послужат и за влизане и в web страници.
Другото, което е - настройките за СЕ са еднакви за почти всички модели, с изключение на тези с различна операционна система. твоя не е такъв. Но това вече си опира да компетентността на обслужващия персонал.
ПП: Опитай за СЕ да поискаш настройки за к800 примерно ;) ще стане!
Kobeti, я недей ми говори за право, щото съм с 500 книги наказателноправна литература пред тебе. А ти сигурно си продавач във Вивател, като те гледам. Гледай да не дойда и да ми правиш презантиции на всички мобилни телефони и тарифни планове. Продавай там на бабичките Мотороли за по 5 лв и не се меси в Правото.
Имам други работи да правя, нема да аз чета за GPRS, щото от Вивател НЕ МОГАТ ДА МИ ОПРАВЯТ НАСТРЙКИТЕ. ПЛАЩАМ СИ-ЩЕ ПРАВЯТ, ДАЖЕ И СЛУЖИТЕЛКИТЕ КОМПАНИЯ ЩЕ МИ ПРАВЯТ (::::::::
Capo_69, кво си се опулил като пуйка. Сигурно като гледаш реклами на Пенсионния мобилен оператор ( Вивател) лъскаш бастуна. И ревнуваш МТЕЛ ти, хахахахах
Абе, пеперудо, ( в рамките на шегата, аз съм веселяк и пиша с усмивка), къде си тръгнал да сравняваш Спътника (МТЕЛ) с Антена за Респром ( Вивател).
Тия пък от кога имат EDGE. Та те нямат отчет доставки хахахахахахахаха, аматьори.
Нема кой да ги чака да вдигат след 20 мин. МТЕЛ ВДИГАТ ЗА 1 МИН.
Наблюдава се тенденция хубавото да се плюе за сметка на лошото. Абе кво ви става бе хора.
Кви са тия от Вивател-аматьори неразбиращи от мобилни комункции и тука некви отворковци дето имат по 11 лв сметка хвалят БТК. БТК хахахахаха.
Я ги вижте Вивател какви имена на предплатени услуги имат- Айде, Тънка- точно имена за психично болни абонати. Такива дето излизат от лудниците.
Психично болен пита баба си:
-Бабуууу, кво е тваааа
-Ами тва е карта "Айде" да говориш.
А откаченият започнал да повтаря: Айде, Айде, урааааа, Айде, Тънка, хихихихихи.
Не ли си то B-connect и PriMa.
Въобще не работя за МТЕЛ.Аз даже не съм работил през живота си. Е работя, но психически труд. Що е престъпление, кво е АУАН (акт за установяване на административно нарушение), как се оборват наказателни постановления) и още безброй неща Я
Ако имате въпроси по тия неща-питайте
МобилТел и Мобиле България - Това е твоят шанс да бъдеш пръв в мобилните комунакции !
П.С.
На тези, които, уж, повиших тон, да не се косат, както казах, аз съм веселяк и пиша с усмивка и чуваство за хумор (::::::::
Най-сетне на пазара Нокиа 5630. Превеждат стипендията ( за отличен успех ) и я вземам.
Нокиа - докосни бъдещото !
Имам други работи да правя, нема да аз чета за GPRS, щото от Вивател НЕ МОГАТ ДА МИ ОПРАВЯТ НАСТРЙКИТЕ. ПЛАЩАМ СИ-ЩЕ ПРАВЯТ, ДАЖЕ И СЛУЖИТЕЛКИТЕ КОМПАНИЯ ЩЕ МИ ПРАВЯТ (::::::::
Capo_69, кво си се опулил като пуйка. Сигурно като гледаш реклами на Пенсионния мобилен оператор ( Вивател) лъскаш бастуна. И ревнуваш МТЕЛ ти, хахахахах
Абе, пеперудо, ( в рамките на шегата, аз съм веселяк и пиша с усмивка), къде си тръгнал да сравняваш Спътника (МТЕЛ) с Антена за Респром ( Вивател).
Тия пък от кога имат EDGE. Та те нямат отчет доставки хахахахахахахаха, аматьори.
Нема кой да ги чака да вдигат след 20 мин. МТЕЛ ВДИГАТ ЗА 1 МИН.
Наблюдава се тенденция хубавото да се плюе за сметка на лошото. Абе кво ви става бе хора.
Кви са тия от Вивател-аматьори неразбиращи от мобилни комункции и тука некви отворковци дето имат по 11 лв сметка хвалят БТК. БТК хахахахаха.
Я ги вижте Вивател какви имена на предплатени услуги имат- Айде, Тънка- точно имена за психично болни абонати. Такива дето излизат от лудниците.
Психично болен пита баба си:
-Бабуууу, кво е тваааа
-Ами тва е карта "Айде" да говориш.
А откаченият започнал да повтаря: Айде, Айде, урааааа, Айде, Тънка, хихихихихи.
Не ли си то B-connect и PriMa.
Въобще не работя за МТЕЛ.Аз даже не съм работил през живота си. Е работя, но психически труд. Що е престъпление, кво е АУАН (акт за установяване на административно нарушение), как се оборват наказателни постановления) и още безброй неща Я
Ако имате въпроси по тия неща-питайте
МобилТел и Мобиле България - Това е твоят шанс да бъдеш пръв в мобилните комунакции !
П.С.
На тези, които, уж, повиших тон, да не се косат, както казах, аз съм веселяк и пиша с усмивка и чуваство за хумор (::::::::
Най-сетне на пазара Нокиа 5630. Превеждат стипендията ( за отличен успех ) и я вземам.
Нокиа - докосни бъдещото !
Боже опази! Ма, ти бълграски не знаеш, а учиш за юрист…Време е да престанеш да се излагаш тука... Време е също така да благодариш на всички тези дето добронамерено приеха „проблема” ти (нали знаеш за кавичките или и на това не са те научили в училище) и след всичко написано в темата става ясно, че най-накрая трябва да й смениш заглавието с друго...ако си достоен човек, ще го направиш...
Момче, върви се лекувай. Сигурно имаш тежко детство, но тук батковците ти няма да те разберат. Предлагам ти да спиш повече и да не прекаляваш с кафето ;)
Като потребител от среден клас мога поне за себе си да класифицирам операторите по скапанящина така :
1-Mtel -Мутри и крадци.
2-Globul- византииски подлеци.
3-Vivatel-поносимото зло като за в БГ .
Като потребител от среден клас мога поне за себе си да класифицирам операторите по скапанящина така :
1-Mtel -Мутри и крадци.
2-Globul- византииски подлеци.
3-Vivatel-поносимото зло като за в БГ .
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 11:16
Ей, баровеца, ти съвсем не си на ред. Вземи малко да поизлизаш от теорията в реалния свят. Май много се гордееш, че са те приели да учиш право а? Чак мейла ти advoкat_nikolov. Чекай малко бе, дрисльо, ей такива надути ги гледам ден през ден да ми идват на интервюта за работа кой от кой по калпав. От 20 човека един свястен да има, другите като тебе въздух под налягане - фссссссс и балона се пука още на първия въпрос. Ти вместо да се скриеш от срам, че нищо не разбираш от технологиите за предаване на данни вземаш оценка на другите да даваш. Баси и посеркото дето си! Тоя форум е за хора, които искат да научат нещо. Ти върви да пишеш в "лична драма".