internity

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Re: internity

Мнение от Blisss » 24 май 2009, 21:40

Аз не бих се нарекла "проблемен служител" и не съм казала, че с мен са се отнесли некоректно.

Що се отнася до процедурите - извинявай, но ще те попитам директно - Интърнити дали имат вътрешен сайт или място, откъдето би могла да черпиш информация за всичко, което би представлявало проблем в дадена ситуация или просто те интересува? Когато аз работех - нямаше, доколкото знам и сега няма.

За заплащането - явно имаш късмета да работиш в магазин, който си хваща нечовешките таргети и заради това взимаш относително прилични пари. Само че за верига магазини Интърнити това е доста голяма рядкост :)

Основният недостатък - промоциите и рекламата. Аз работех в Интърнити преди година и нещо и до днес в магазина, в който бях, стоят все същите модели от тогава. Полупразни витрини, липса на модели от националните промоции на Глобул и липса на каквито и да е промоции на Интърнити. Рекламата е нещо, което тотално изчезна след сравнително успешната кампания с Господари на ефира. На фона на всичко това все още се чува честичко въпросът:"Къде е най-близкият магазин на Германос?".

За управлението на фирмата мисля, че е излишно да коментирам. Единственият човек, който според мен ставаше за мениджър, е Васил Динолов, но доколкото знам, той също не работи повече към тази верига. Всички останали са абсолютно бездарни и дори външно не наподобяват на мениджъри. Да не говорим, че посещенията им по магазините премиват по-скоро в приятен разговор на кафе с управителките :) А за Валентин Кръстев - не желая да коментирам - идвал е няколко пъти в магазина, за да провежда интервюта - определено не съм очарована.

venogeva
Регистриран: 25 май 2009, 09:08

Мнение от venogeva » 25 май 2009, 09:15

Работих в атзи фирма до преди няколко месеца и съм невероятно щастлива, че напуснах. В нашия град останалите вериги работят от доста по-дълго време, а от нас се искаше да откраднем техните клиенти. Смях. Подкрепям мнението за Васил Динолов. Наистина е единствения, който ставаше за мениджър и гледаше по-реално на нещата. На тази фирма винаги й е куцала рекламата. Вие сещате ли се кога за последно сте гледали реклама на Интърнити. Преди няколко дни отидох до магазина им в нашия град. Как ви звучи налични 15 модела телефони? Витрините дрънчат празни, а и моделите наистина не са нови, сигурно са там от преди аз да напусна.
Както и да е. Хората са казали или добро, или нищо. Така че да не ставаме сърдити на фирмата и да я хулим. По-добре да замълчим

mushennik
Регистриран: 17 апр 2009, 18:52

Мнение от mushennik » 25 май 2009, 10:38

Не е добре да се мълчи. Някой като е некадърен да си менажира фирмичката трябва да му се вадят кирливите ризи за да не се подлъгват и други хора. Internity са пълна смешка , също като тези които ги защитават

Pebbles
Регистриран: 17 апр 2009, 14:05

Мнение от Pebbles » 27 май 2009, 16:04

Не сте ме разбрали правилно,значи аз нито искам да защитатавам, нито да оплювам. Исках просто да подчертая, че нещата стоят различно за различните служители. Не съм искала да кажа,че конкретно ти си проблемен служител, имах предвид по-скоро други потребители, писали по-рано по темата.

Между другото, относно процедурите редовно се изпращат такива по мейла, нужно е само да се съхраняват в магазина на 1 място. А и винаги може да се звънне на бек офиса- досега не са ми отказали помощ,а напротив-винаги са ми обяснявали какво трябва да се направи.

Общо взето с предишния си пост исках да подчертая,че в една фирма винаги има и добри и лоши страни и че докато за някой конкретен служител нещата са били много зле, то за друг не е било така. Затова дадох пример със себе си.

Иначе за телефоните и рекламата сте прави,тук съм абсолютно съгласна,че там нещата куцат.

Blisss

Мнение от Blisss » 27 май 2009, 17:13

В Бек Офиса имаше само една девойка, която си имаше идея какво става с Глобул, мисля, че се казваше Галя.

Всички останали бяха тотално незапознати с елементарни процедури. Но това си е всеобщ недостатък на всички Бек Офиси...за съжаление...

Pebbles

Мнение от Pebbles » 27 май 2009, 17:25

Ами сега са 3 и винаги са помагали адекватно... ето виждаш ли, това имах предвид-ти си работила тук преди година някъде, нали?Аз работя от 1 год,значи съм почнала след като ти си напуснала.определено има много промени оттогава, а и относно мениджърите също. Визирам конкретно Валентин,защото той е мениджър на моя район. Лично аз докато съм била във фирмата той много си промени "тактиката", така да се каже и в момента бих казала,че наистина е много добър мениджър-като идеи и най-вече като отношение към персонала.

Blisss

Мнение от Blisss » 27 май 2009, 18:30

Кажи ми нещо, работила ли си в друга верига освен в Интърнити?

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 27 май 2009, 18:58

Петя Терзийска (мисля, че още работи във веригата) беше с малко кофти характер, но пък винаги ми е оказвала съпорт за каквото и да е..Тя е добър професионалист от BO на Internity. Сигурен съм, че знае повече неща даже от Галя, която е "шефката" на BO..

Pebbles

Мнение от Pebbles » 27 май 2009, 19:31

Не съм работила в друга фирма, досетих се накъде биеш и съм съгласна,че няма как да сравня,че да казвам кой е добър и кой не, но ще те изпреваря като кажа, че може и да нямам база за сравнение, но разбирам това-онова от лидерство и как трябва да се отнася един мениджър към хората си ;)

П.С. Да, Петя още работи тук и винаги е много мила.

Blisss

Мнение от Blisss » 27 май 2009, 19:36

Точно натам бия :) А иначе доколкото съм виждала и съм запозната с Валентин Кръстев - в него виждам всичко друго, но не и лидер.

Най-малкото - няма визия на лидер.

Ще ти кажа за моя регионален - в момента, в който този човек влезе в магазина, ти виждаш един Лидер. И то не само ти...всеки един човек в магазина, включително и клиентите, го разбират...Външният му вид, начинът, по който се държи, самочувствието, с което ти говори...

Отговори