Разпечатката става платена при Мтел

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Re: Разпечатката става платена при Мтел

Мнение от Spiderman_ot_selo » 13 юни 2009, 12:25

Е,добре го сметна-2 стотинки на ден!
Защо не го разби направо на 0,083(3) стотинки на час,за да омаловажиш още повече изнудването за пари,за да получаваш разпечатка.

"Много ми е интересно как си "контролираш" разговорите след като фактурата излиза след отчетения период ?"
Виж какво съм написал-контрол на отчитането на разговори,не на самите разговори.Или ти отричаш възможността да провериш дали са те таксували коректно???Страхотна логика-трябва да се доверяваме сляпо на оператора си и никога да не проверяваме как и какво са ни отчели!
Сега като се замислих-защо ми е да гледам касовата бележка след покупките,след като вече съм ги направил?

shiftA
Регистриран: 01 мар 2007, 15:05

Мнение от shiftA » 13 юни 2009, 12:43

Явно доста хора мислят разпечатката и фактурата за едно и също нещо, ама не е. Дали сте се замисляли как така никой не се е сетил да направи фактурите платени? Вероятно защото всички търговци са длъжни да го правят безплатно по закон.
"ще си плащат,за да могат да контролират оператора си да не ги мами" - как, според теб, можеш да докажеш, че не си провел някой разговор?
Относно рекламните списания, брошурки и т.н. - ами нали казваш, че малко хора ползват интернет. Като искат да си сменят абонамента, например, именно за тях това е начинът да се информират.

gguest
Регистриран: 23 сеп 2007, 04:36

Мнение от gguest » 13 юни 2009, 17:55

Мтел е фирма - тумор в българската икономика!! Крайно време е Европейския съюз да вземе мерки за ограничаване на ограбването на българските потребители!! Не се и надявам някой в България да направи нещо, но в ЕС има и умни хора.
Всеки, който е абонат на Мтел, волно или неволно участва в ограбването на българите и държавата като цяло! Крайно време е абонатите на тази фирма да си отворят очите, но като не могат да смятат, това едва ли ще стане.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 13 юни 2009, 21:06

и ти какъв си - някакъв икономически експерт? или международен съветник по правата на потребителите? кажи какво работиш, за да видим дали имаш квалификация да казваш коя фирма е тумор... мтел са от най-големите данъкоплатци в държавата и не са част от сивата икономика, да не говорим колко пари наливат в рекламната индустрия и колко хора работят за тях... ако ги няма, какво ще обясниш на всички тези хора, дето биха си изгубили работата? че мтел не те кефят, щото Вива ти дават с 2 стотинки по-евтини разговори и можеш да говориш 30 сек...

я ходи търкаляй аспиринчета по нанагорнището...

gguest
Регистриран: 23 сеп 2007, 04:36

Мнение от gguest » 13 юни 2009, 21:21

Няма да коментирам за тебе нито един абзац от това, което съм написал. Просто не се храня с мухи. Това, което си написал е просто една голяма глупост и не си заслужава да си търкам клавиатурата на лаптопа, за да ти пиша изобщо.
Мтел е фирма - тумор!!!
Това е фирма, която изнудва клиентите си да минават на договор, не способства да се свалят цените за взаимно свързване, разпространява СИМ карти в училищата, предложи предплатени карти чак когато се появи конкуренция и още куп други действия!
Мтел е фирма - тумор! Както туморите в човека се опитват да обхванат цялото тяло, изсмуквайки всичко за себе си!

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 13 юни 2009, 21:33

Заставам зад gguest! :))

М-Тел е фирма - швабско-комунистически тумор! :))

kupuva
Регистриран: 05 юни 2009, 17:50

Мнение от kupuva » 13 юни 2009, 21:42

то по тая логика и братя Галеви не трябва да влизат в затвора защото много хора ще останат безработни. А и баретата да го пуснат , че горките нарко дилърчета остават без работа

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 13 юни 2009, 22:26

много добре ти е ясна работата - ти говориш за борчета и мутри, а аз за нормални хора...

не мота логика е объркана, а вашата - защото недоволствате срещу това, че частна фирма е успщла и прави много пари вместо да продава без пари...

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 14 юни 2009, 10:04

"ти говориш за борчета и мутри, а аз за нормални хора..." нямащи право да стъпват в България.

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 14 юни 2009, 12:11

Ами то независимо от това кой държи сега акциите на Мтел , повечето помниме как започна тази фирма и чия беше. Дъщерна на кой и с какъв капитал и методи проби на пазара. Но това беше отдавна и явно много хора вече не помнят. Аз също мисля , че са мафиотско образувание.

Отговори