Разпечатката става платена при Мтел
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re: Разпечатката става платена при Мтел
Е,добре го сметна-2 стотинки на ден!
Защо не го разби направо на 0,083(3) стотинки на час,за да омаловажиш още повече изнудването за пари,за да получаваш разпечатка.
"Много ми е интересно как си "контролираш" разговорите след като фактурата излиза след отчетения период ?"
Виж какво съм написал-контрол на отчитането на разговори,не на самите разговори.Или ти отричаш възможността да провериш дали са те таксували коректно???Страхотна логика-трябва да се доверяваме сляпо на оператора си и никога да не проверяваме как и какво са ни отчели!
Сега като се замислих-защо ми е да гледам касовата бележка след покупките,след като вече съм ги направил?
Защо не го разби направо на 0,083(3) стотинки на час,за да омаловажиш още повече изнудването за пари,за да получаваш разпечатка.
"Много ми е интересно как си "контролираш" разговорите след като фактурата излиза след отчетения период ?"
Виж какво съм написал-контрол на отчитането на разговори,не на самите разговори.Или ти отричаш възможността да провериш дали са те таксували коректно???Страхотна логика-трябва да се доверяваме сляпо на оператора си и никога да не проверяваме как и какво са ни отчели!
Сега като се замислих-защо ми е да гледам касовата бележка след покупките,след като вече съм ги направил?
Явно доста хора мислят разпечатката и фактурата за едно и също нещо, ама не е. Дали сте се замисляли как така никой не се е сетил да направи фактурите платени? Вероятно защото всички търговци са длъжни да го правят безплатно по закон.
"ще си плащат,за да могат да контролират оператора си да не ги мами" - как, според теб, можеш да докажеш, че не си провел някой разговор?
Относно рекламните списания, брошурки и т.н. - ами нали казваш, че малко хора ползват интернет. Като искат да си сменят абонамента, например, именно за тях това е начинът да се информират.
"ще си плащат,за да могат да контролират оператора си да не ги мами" - как, според теб, можеш да докажеш, че не си провел някой разговор?
Относно рекламните списания, брошурки и т.н. - ами нали казваш, че малко хора ползват интернет. Като искат да си сменят абонамента, например, именно за тях това е начинът да се информират.
Мтел е фирма - тумор в българската икономика!! Крайно време е Европейския съюз да вземе мерки за ограничаване на ограбването на българските потребители!! Не се и надявам някой в България да направи нещо, но в ЕС има и умни хора.
Всеки, който е абонат на Мтел, волно или неволно участва в ограбването на българите и държавата като цяло! Крайно време е абонатите на тази фирма да си отворят очите, но като не могат да смятат, това едва ли ще стане.
Всеки, който е абонат на Мтел, волно или неволно участва в ограбването на българите и държавата като цяло! Крайно време е абонатите на тази фирма да си отворят очите, но като не могат да смятат, това едва ли ще стане.
и ти какъв си - някакъв икономически експерт? или международен съветник по правата на потребителите? кажи какво работиш, за да видим дали имаш квалификация да казваш коя фирма е тумор... мтел са от най-големите данъкоплатци в държавата и не са част от сивата икономика, да не говорим колко пари наливат в рекламната индустрия и колко хора работят за тях... ако ги няма, какво ще обясниш на всички тези хора, дето биха си изгубили работата? че мтел не те кефят, щото Вива ти дават с 2 стотинки по-евтини разговори и можеш да говориш 30 сек...
я ходи търкаляй аспиринчета по нанагорнището...
я ходи търкаляй аспиринчета по нанагорнището...
Няма да коментирам за тебе нито един абзац от това, което съм написал. Просто не се храня с мухи. Това, което си написал е просто една голяма глупост и не си заслужава да си търкам клавиатурата на лаптопа, за да ти пиша изобщо.
Мтел е фирма - тумор!!!
Това е фирма, която изнудва клиентите си да минават на договор, не способства да се свалят цените за взаимно свързване, разпространява СИМ карти в училищата, предложи предплатени карти чак когато се появи конкуренция и още куп други действия!
Мтел е фирма - тумор! Както туморите в човека се опитват да обхванат цялото тяло, изсмуквайки всичко за себе си!
Мтел е фирма - тумор!!!
Това е фирма, която изнудва клиентите си да минават на договор, не способства да се свалят цените за взаимно свързване, разпространява СИМ карти в училищата, предложи предплатени карти чак когато се появи конкуренция и още куп други действия!
Мтел е фирма - тумор! Както туморите в човека се опитват да обхванат цялото тяло, изсмуквайки всичко за себе си!
Заставам зад gguest! :))
М-Тел е фирма - швабско-комунистически тумор! :))
М-Тел е фирма - швабско-комунистически тумор! :))
то по тая логика и братя Галеви не трябва да влизат в затвора защото много хора ще останат безработни. А и баретата да го пуснат , че горките нарко дилърчета остават без работа
много добре ти е ясна работата - ти говориш за борчета и мутри, а аз за нормални хора...
не мота логика е объркана, а вашата - защото недоволствате срещу това, че частна фирма е успщла и прави много пари вместо да продава без пари...
не мота логика е объркана, а вашата - защото недоволствате срещу това, че частна фирма е успщла и прави много пари вместо да продава без пари...
"ти говориш за борчета и мутри, а аз за нормални хора..." нямащи право да стъпват в България.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Ами то независимо от това кой държи сега акциите на Мтел , повечето помниме как започна тази фирма и чия беше. Дъщерна на кой и с какъв капитал и методи проби на пазара. Но това беше отдавна и явно много хора вече не помнят. Аз също мисля , че са мафиотско образувание.