M-Tel Converged VPN

блeкб(Ъ)ри
Регистриран: 31 май 2007, 06:34

M-Tel Converged VPN

Мнение от блeкб(Ъ)ри » 20 юни 2009, 04:57

Много ще съм благодарен ако някой ми даде повече подробности за тази услуга на М-Тел. На техния сайт има някаква информация, но всички мои запитвания на *88 засега попадат само на оператори, които не са и чували. Доста често се случва служители на М-Тел да нямат представа за услуги на оператора си.

http://www.mtel.bg/corporate/services/index/conv_vpn.php

Подробности, цени и всякаква (вкл. контактна) информация биха били много полезни. Благодаря предварително.

Динко Господинов
Регистриран: 13 мар 2007, 17:53

Re: M-Tel Converged VPN

Мнение от Динко Господинов » 20 юни 2009, 09:41

препоръчвам ти да зададеш въпроса онлайн през техния сайт е ще ти се отговори компетентно даже ако искаш и по телефона-http://www.mtel.bg/customer/q_and_a/index.php

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 20 юни 2009, 11:37

обади се на 1010 - разговорът не е безплатен, но това е техническия им интернет отдел и там са наясно!

блeкб(Ъ)ри

Мнение от блeкб(Ъ)ри » 23 юни 2009, 21:29

Отправих запитване, но 3-ти ден нямам отговор. Не е ли резонно до 48 часа макс да се отговаря на запитвания? Странно

блeкб(Ъ)ри

Мнение от блeкб(Ъ)ри » 23 юни 2009, 21:34

От 088 1010 ми казаха, че това се предлагало само на определени клиенти. От какво определени не ми беше обяснено. За пореден път странно поведение. На сайта им пише "свържете се с нас", а пък като го направя след доста безуспешни опита да получа информация от М-Тел служители на множество нива ми се казва, че е за някакви избрани - защо тогава е обявено на сайта им като услуга????????

В този форум има ли някой, който може да ми обясни за тази прословута за специални клиенти услуга. Аз се считам за ДОСТА СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ. Благодаря предварително.

shiftA
Регистриран: 01 мар 2007, 15:05

Мнение от shiftA » 24 юни 2009, 14:51

?!
Само от линка може да се види, че е услуга за корпоративни клиенти. На сайта за цените пише следното, цитат: "За да се запознаете с ценовите условия на новата услуга, моля обърнете се към Вашето контактно лице от страна на М-Тел!".
Явно си доста "СПЕЦИАЛЕН", да не забележиш пълното описание на услугата.
По отношение на компетентостта на служителите - изобщо няма да я коментирам, само се чудя за теб - дали не си някой даскал, който е решил, че операторите са му ученици, на които може да звъни, като му е скучно и да ги разхожда по конспекта?
:))))

блeкб(Ъ)ри

Мнение от блeкб(Ъ)ри » 25 юни 2009, 00:14

Ти откъде разбра, че не съм представител на корпоративен клиент на М-Тел от 1997 год с 265 карти в група. Щом чета услуги за корп. клиенти как мислиш? Ще помоля да си спестиш несъществените коментари. Клиентът, който си плаща има право да изисква ниво от хората и организациите, на които плаща. Ако си служител на М-Тел изпрати ми контакта си да ти се обадя, а може и на твоя супервайзор ако желаеш да провериш колко СПЕЦИАЛЕН клиент съм.

Та има ли някой, който има информация или не? Не пиша тук да критикувам, по-скоро търся информация.

tsvetarsky
Регистриран: 08 апр 2007, 23:32

Мнение от tsvetarsky » 25 юни 2009, 00:27

Аз не мога да разбера ако имаш 265 карти, зашо не питаш KA, който те обслужва?
Попринцип Мтел имат услуги, които са малко популярни и не всички на *88 са запознати. Аз бях така с Wi-DSL-а им.
Най-важното за услугата е:
В офиса в който ще ползвате услугата е необходимо да имате Учрежденска телефонна централа
Изгражда се директна свързаност между Вашия офис и мрежата на М-Tel, като при това ние Ви предоставяме безплатно за ползване за срока на договора комуникационно устройство
Общо взето това е, наистина от 1010 дават най-точна информация, но с КА е най-сигурно!

блeкб(Ъ)ри

Мнение от блeкб(Ъ)ри » 25 юни 2009, 06:38

Със сигурност рано или късно ще намеря някой, който ще ме информира. Учудвам се обаче на *88 и в офисите, които посетих никой не знаеше и трябваше да им занеса разпечатка от сайта на М-Тел да ги накарам да звъннат и да питат. От офиса, който ни обслужва дори управителя не знаеше, но ми обеща да ми звъннат с информация до няколко дни. Сериозно Ви говоря ще почна да ходя с диктофон вече.

anonim4o
Регистриран: 30 май 2004, 13:37

Мнение от anonim4o » 25 юни 2009, 10:41

Във фирмата в която работя имаме тази услуга. Имаме централа с много вътрешни телефони и към нея е свързано М-тел устройството. Сега ако от мобилния ми телефон се налага да се обадя на служебен във фирмата вместо да говоря М-тел - БТК аз набирам един номер на М-Тел на който ми казват - "Вие се свързахте с централата на фирма.... наберете вътрешен номер" и аз си го набирам и стационарния на работа си звъни. От друга страна ако се налага от стационарния да набирам М-Тел след като набера номера на мтел абонат се осъществява изходящо повикване не от номера на моя служебен телефон а от номер на мтел. Ако после търсения от мен човек се опита да звънне на този номер няма да може да се свърже с никой.

Отговори