Съвет за смарт-телефон!
Re: Съвет за смарт-телефон!
Под всичко-в-едно разбирам телефон, чийто възможности за близки до тези на компютър, а това не включва 12 МР камера и куп други глупости. Според мен това си е един истински заместитл на компютър, с който съм изкарвал две седмици без даже да помисля за PC.
Мулти-таскинга е заради батерията.
Мулти-таскинга е заради батерията.
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
HTC TOUCH PRO 2 и TOSHIBA TG1.За предпочитане е Toshibata заради hardware,но ако държиш на Qwerty keyboard(клавиатура) то и TOUCH PRO 2 не е лош избор.Аз лично бих купил Toshibata заради Snapdragon процесора и който работи на 1GHz.Избора е твой.Като купиш нещо ни постни един пост да разберем какво си взел.Успех в покупката!
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Това, което описваш ти е PDA, PPC, desktop replacement, но не и all-in-one.
Не смятам, че можеш да кажеш all-in-one на устройство, което доскоро не можеше да записва видео. Аз под всичко в едно разбирам нещо, което може да върши всичко по достатъчно. Включително и да снима.
А и някак си не оприличавам iPhone на компютър. Докато приликата между WM и desktop версията на Windows, то тя е незначителна при OS X на iPhone и при Mac.
Все пак много пъти съм казвал, че iPhone няма конкуренция в своята ниша, а с 3GS доста разшири тази ниша. Определено не виждам смисъл да се купи телефон различен от 3GS/OmniaHD/Pre
Не смятам, че можеш да кажеш all-in-one на устройство, което доскоро не можеше да записва видео. Аз под всичко в едно разбирам нещо, което може да върши всичко по достатъчно. Включително и да снима.
А и някак си не оприличавам iPhone на компютър. Докато приликата между WM и desktop версията на Windows, то тя е незначителна при OS X на iPhone и при Mac.
Все пак много пъти съм казвал, че iPhone няма конкуренция в своята ниша, а с 3GS доста разшири тази ниша. Определено не виждам смисъл да се купи телефон различен от 3GS/OmniaHD/Pre
Не разбрах това за снимането. айФоун си снима като луд! ;D
Искам само да попитам от любопитство за айфона има ли ави плеар с поддръжка на субтитри?
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Къде снима айфона като луд че не съм видял нещо изключителни снимки от него?
А великите "апарати" не могат да се сравнят с айФоун. Най-просто казано - взимаш или апарат или компютър. :)
-
- Регистриран: 08 юни 2009, 22:27
Купи си iPod и си гледай колкото филми искаш ;) ех, добри времена бяха, когато нямахме много избор - или Nokia 3210 или Siemens C45 .. :)). Аз едно време колко се радвах на моя SE K310 с VGA камера, 12 мб памет и ИЧ порт ...
За смарт телефон .. знам ли ... хората по-горе са те ориентирали правилно, стига да ти се дават повечко пари за орехотрошачка с екстри, които ще използваш 5-10 пъти от любопитство и после само ще гледаш снимки на него .. :)
За смарт телефон .. знам ли ... хората по-горе са те ориентирали правилно, стига да ти се дават повечко пари за орехотрошачка с екстри, които ще използваш 5-10 пъти от любопитство и после само ще гледаш снимки на него .. :)
и аз натам вървя, хем не мъкна неща които не ползвам всеки ден а само когато има нужда, другото е че iPAQ-а е служебен и гледам филми със български субтитри, а и доста безплатни програмки има за УМ
Мислил ли си за небук?