Нови планове от Вивател
Нови планове от Вивател
Как ви се струват "новите" планове ОПТИМА .... по добре или си вкарват автогол ?? Дайте коментари след като ги разгледате, но според мене е второто :) с автогола ... махнаха и Тънката и Тогедъра
http://btc.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/
http://btc.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/
Re: Нови планове от Вивател
Нищо ново не виждам.
Просто смяна на имената.
Тогедър вече няма, но максима има :-)
Просто смяна на имената.
Тогедър вече няма, но максима има :-)
От 30 сек. тарифиране вече на 60 сек, не се прехвърлят неизговорените минути ..... е по ниски са цените към другите оператори но ....
Това е "излагация" и не би трябвало да се "рекламира" :-)
По-добре тихо ;-) че може да има отлив на абонати.
Защо да са на вивател ?
Та при тази ситуация и при ГлоБул е същото ;-)
По-добре тихо ;-) че може да има отлив на абонати.
Защо да са на вивател ?
Та при тази ситуация и при ГлоБул е същото ;-)
"Нищо ново не виждам."
Има, има, 32 ст/мин при тънката.
Има, има, 32 ст/мин при тънката.
Понатрупаха абонати и започнаха да минават с номерата на другите два оператора! Жалко!
Хахаха, егати...
Казвах аз, че е само въпрос на време Вива да минат на 60-сек начално тарифиране, но някои "капацитети" тук ми казваха, че това никога нямало да стане, защото Вивател били мислили за клиентите....
Чакам коментарите ви сега!!!
Това, че минутите и СМС-ите скоро няма да се прехвърлят. също го предвидих в една друга тема...
Каква стана тя - 2-та основни коза на Вивател - 30-сек и прехвърляне за следващия месец, вече са АУТ... Има ги де, но вече на всички трябва да е ясно, че и другите планоев ще бъдат сменени скоро ...
Казвах аз, че е само въпрос на време Вива да минат на 60-сек начално тарифиране, но някои "капацитети" тук ми казваха, че това никога нямало да стане, защото Вивател били мислили за клиентите....
Чакам коментарите ви сега!!!
Това, че минутите и СМС-ите скоро няма да се прехвърлят. също го предвидих в една друга тема...
Каква стана тя - 2-та основни коза на Вивател - 30-сек и прехвърляне за следващия месец, вече са АУТ... Има ги де, но вече на всички трябва да е ясно, че и другите планоев ще бъдат сменени скоро ...
Как така и другите планове ще бъдат сменени скоро ?
Та нали хората са си подписали договори при дадени условия ?
Това е малко вероятно да стане.
Не плаши излишно хората.
Мен ми е изгодно на Профи.
0,15лв ми е минутата с 30сек. тарифиране.
Това никои не го предлага.
А друго не ме интересува (както се казва).
Да не са "спали" до сега, а да са се възползвали и останалите "избиратели".
Та нали хората са си подписали договори при дадени условия ?
Това е малко вероятно да стане.
Не плаши излишно хората.
Мен ми е изгодно на Профи.
0,15лв ми е минутата с 30сек. тарифиране.
Това никои не го предлага.
А друго не ме интересува (както се казва).
Да не са "спали" до сега, а да са се възползвали и останалите "избиратели".
Ще ги сменят както смениха Тънката и Тогедър с Оптима... Просто ще спрат да ги предлагат и като отидеш да преподпишеш или нео такова и ще кажат - ама трябва да смените плана, този вече не го предлагаме... Иначе е сно, че който е сега на тези планове, ще си остане, докато не си смени плана...
И при преподписване ти си избираш на коя тарифа да останеш. Ако искаш си оставаш на старата няма кои да те бутне :)