За мрежата на Вивател...
За мрежата на Вивател...
От около месец ми се случва при набиране на даден номер от картата ми на Бонуси безкрай да ми дава, че мрежата е заета или когато набирам други вивателски номера при първия опит да се свържа ми дава, че абоната е зает, а всъщност не е зает. Също така се случва когато мен ме търсят отсрещната страна чува, че абоната е зает, а всъщност в момента не говоря и имам обхват и не получавам никаква индикация, че са ме търсили! Някой друг има ли подобни проблеми?
Re: За мрежата на Вивател...
И при мен се получава така от известно време, но не винаги....явно проблем с мрежата имат.
Между другото, точно вчера ми се случи същото, обаче съм на абонаментна програма, така че едва ли зависи от това, на какъв план си...
Първо на мен ми казаха "много говориш бе", а аз не бях говорил. После аз звъня и ми даваше, че той е зает...
Първо на мен ми казаха "много говориш бе", а аз не бях говорил. После аз звъня и ми даваше, че той е зает...
Мрежата им издъхва и затова спряха прехвърлянето на неизговорените минути на новите си планове. Дано да измислят нищо по въпроса, че май ще се наложи да си взема втори телефон на друг оператор, а не ми се иска и не виждам нищо изгодно!
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Те да продължават да разпродават сградния фонд, пък мрежата им не е приоритетна грижа.8)
И при мен е същата работа, даже по някой път при първо набиране не може да се свърже с абоната, който търся. (angry)
много е зле положението. На абонаментен план Симпатия съм и даже между двете карти има проблем. Понякога дава, че телефонът е изключен и после праща смс за пропуснат разговор. Трагедия!
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
да започнеме да ги задръстваме по пощата с оплаквания :D цял ден немога едно изходящо да направя като хората
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Масово ли е явлението?
При мен с разговори в мрежата,покриваща Бургас няма никакви проблеми,и то пробвано днес с 4 различни човека.
Но явно наистина има някакъв проблем,щом толкова много хора се оплакват...
При мен с разговори в мрежата,покриваща Бургас няма никакви проблеми,и то пробвано днес с 4 различни човека.
Но явно наистина има някакъв проблем,щом толкова много хора се оплакват...
Проблемът не е в абонаментният план, а в мрежата им явно. И при мен се получава отвреме-навреме. На черното бяло не може да се каже. Нещо им куца поддръжката явно... :|