Нова "изненада" от Мтел

chicho_tomovata_koliba
Регистриран: 18 авг 2006, 11:51

Нова "изненада" от Мтел

Мнение от chicho_tomovata_koliba » 20 юли 2009, 18:31

"Уважаеми клиенти, от 1.08.09 таксите за повторно активиране на номер, спрян за 1 неплатена фактура е 0.60лв., за две 1.50лв. Те са валидни до 3 мес.просрочие."
Супер.... сега остана само да плащаме при всяко набиране - за 1 сигнал свободно - 10стотинки, за 2 - 20 и т.н. (angry) Интересно ми е като се слага такса какво се променя в обслужването. Сега се налага да се пуска молба и тази молба може някой разсеян служител в офиса да я пусне след 5 часа, или най-лошото - да забрави да я пусне. Така човек може и да си плати и пак да е без телефон.

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Re: Нова

Мнение от Loоper » 20 юли 2009, 20:44

mdam.. zimata 6te hvyrlqm loop-a mai :)

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 20 юли 2009, 20:53

Много лупа-джии минаха на вива такса 4лв на месец и 500мин. в мрежата на БТК и Вивател.
Това е с нета от БТК, но те така или иначе интернет ползват в тях и са си избрали тази оферта за СИМ карта.
Много им е изгодно май ;)
А М-тел какво прави по въпроса ???
Или може би не го забелязва това :X
Най-вероятно много от присъстващите тук ще кажат --> няма страшно, отлив няма :D
Дай Боже (beer)
Дано са прави, но младежите не "спят" изобщо ;)
Това го научавам буквално тези дни.
Не знаех за подобна оферта на Вивател, и по-конкретно за ADSL че може и карта с такса за 4лв да си вземеш и с всички тези безплатни минути.

HITMANN
Регистриран: 08 фев 2007, 03:08

Мнение от HITMANN » 20 юли 2009, 21:43

Евала на Мтел! Най-накрая хората ще се научат да си плащат навреме, а не след като им се спре картата.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 20 юли 2009, 23:55

Приятел, аз прогнозирах, че цените ще спрат да падат, а условията ще станат все по-неизгодни и ще въведат нови такси, още преди година... Като почнаха да режат роуминга на операторите... Беше ясно, че те ще си избият загубите от някъде...

Тогава всички бяхте супер доволни, но не се замисляхте какво означава това... Сега нещата почват да си личат с пълна сила... нови ткаси, увеличено първоначално време, влошени условия по тарифите...

Ако приемем, че в чужбина ходят по-богатите, защо беше необходимо техните сметки да падат, а да се вдигнат сметките на "бедните".... след като на богатите така или иначе не им дреме много... да не говорим колко процента са хората, които редовно говорят в роуминг, че му се обърна толкова голямо значение...

А тук чувам предложения онази Рединг да била поканена за шеф на КРС. То е ясно, че не може да стане, ама внимавайте какво си пожелавате, че може да се сбъдне...

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 21 юли 2009, 01:03

Какви загуби да избиват? :) Та те въведоха такса за роуминг раговора :) Единство в България свободно виреят безморалните отрепки :) Аз си мечтая за един китайски съдебен състав и една китайска изпълнителна система и глей по 8 смъртни присъди на ден :) Ех мечти МЕЧТИИИИИ :) Но ние българчетата сме си виновни, че не избираме почтени водачи. Българите - цивилизация на хиляди години с не малко държави именувани с името България, и ние обитателите на Дунавска България до, къде я докарахме :) Срам, срааам :) Но промени предстоят! :)

Да, тъкмо, ще започнат да си плащат сметките редовно :) А онези с милионите и милиардите, с дебелите врътове, кога, ще започнат да изплащат заплатите, честно според положения труд? :) Познавам ги такива. Викат само дай, дай, дай... :) ама и ти трябва да даваш бе ко*еле. Ама когато се стигне той да дава, въпреки, че има десетки и солидни банкови сметки, когато му дойде времето да ти даде заплата от 400 мижави левчета, какви ти 400, 300, 200, почва да се чуди какви глоби да ти измисли, все едно му взимаш неговите пари. ИДИОТИ! Ще се оправим някога :) Дай Боже :)

пс: М-Тел е ФИРМА ТУМОР! (woo)

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 21 юли 2009, 10:19

е то по-неизгодни условия на тарифите направи само вивател.защо слагаш всички под общ знаменател.глобул пуска нови тарифи.вярно нищо особено,но все пак с не по-лоши условия от съществуващите.мтел спят,но предполагам скоро ще измислят нещо.а за разните такси хуо мтел въвели там стотинки или левче за да ти активират спряния телефон.ми хубаво плати си го навреме къв ти е проблема.ще кажеш ми не всеки внаги има пари да си го плати.да ама като няма за кво е говорил много или за кво е подписвал този договор.и аз като съм нямал примата и като има някой лев слагам ,ако не поне да могат да ми се обаждат и така.

Arthur
Регистриран: 16 май 2008, 14:45

Мнение от Arthur » 21 юли 2009, 10:43

скоро ще излезе тема в форума защо от Мтел не ни канят на кафе в офисите им(coffee)
или като си платиш сметката на време защо ни получаваш 3в1

ogimag
Регистриран: 06 мар 2004, 17:44

Мнение от ogimag » 21 юли 2009, 13:11

Бихте ли дали линк за тази "вива такса 4лв на месец и 500мин. в мрежата на БТК и Вивател."

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 21 юли 2009, 15:13

Може би имат предвид това:
(ХАРМОНИЯ 12)-(ADSL TЕMPO)=4 лв

Отговори