електронна система за продажба на ваучери
-
- Регистриран: 15 апр 2007, 13:45
електронна система за продажба на ваучери
Какво ще кажете за системата за електронна продажба на ваучери на мобилните оператори?
Re: електронна система за продажба на ваучери
kakvo trqq da kajeme ?
4e e absoliutno bezsmislena :)
4e e absoliutno bezsmislena :)
-
- Регистриран: 15 апр 2007, 13:45
Е как по друг начин можеш да си заредиш директно в телефона каквато сума на тебе ти харесва?
Освен по електронен
Освен по електронен
za kakvo mie da zarejdam 4 lv kato moga da si kupq vau4er ot 5 ?
Ооо МАРТ са ми известни. Браво, продължавайте напред харесват ми услугите ви, за малки магазини, които не могат да си позволят да държат 7-8 хил. в ваучери сте супер.
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 11:16
Въпреки, че не ползвам предплатени карти аз съм твърдо за, защото е много по удобно да си заредя картата с няколко кликвания на мишката и няколко клавиша на клавиатурата докато си стоя в къщи или на работа, отколкото да си купувам хартиени ваучери, да трия и да въвеждам дълги кодове. Плащам си всичките текущи сметки през epay и ако имах предплатена карта със сигурност щях да зареждам и нея от там.
[Quote]да си купувам хартиени ваучери, да трия и да въвеждам дълги кодове[/Quote]
Хартиените ваучери отдавна не са единствения начин за зареждане на предплатени.
Хартиените ваучери отдавна не са единствения начин за зареждане на предплатени.
Aми ако имаш само 4?
Разбира се,че е удобство:)
това не е особенно интересно и припоръчвам да не се използва:
-отпечатването става на термо хартия и ако напр сложите бележката/ваучер/ на таблото на колата след 5 минути ако го напича слънце ще раберете че сте си похарчили парите напразно
-или си го купувате и след 1 седмица решавате да го ползвате оставате с много неприятна изненада
затова ги дръжте в хладилници м/у сиренето и киселото мляко
- и иди обеснявай на клиентите защо така се получава
-отпечатването става на термо хартия и ако напр сложите бележката/ваучер/ на таблото на колата след 5 минути ако го напича слънце ще раберете че сте си похарчили парите напразно
-или си го купувате и след 1 седмица решавате да го ползвате оставате с много неприятна изненада
затова ги дръжте в хладилници м/у сиренето и киселото мляко
- и иди обеснявай на клиентите защо така се получава