n97,Hero,Omnia HD кое от трите ??
Re: n97,Hero,Omnia HD кое от трите ??
Това което се опитва да ти каже deezel е, че разликата между телефона който ти си ползвал(2G с версия 1.х), до 3GS с 3.0 e огромна. Софтуера много се е развил, проблемите са изчистени, а най-важното появи се App Store. Хардуера също е изцяло сменен... но както и да е, всеки си знае за себе си.
Решението ти в случая е Omnia HD, след като софтуерната платформа не е решаващ фактор при теб, купи най-добрия хардуер на пазара. Или пък изчакай още малко, защото септември се очакват интересни предложения.
Решението ти в случая е Omnia HD, след като софтуерната платформа не е решаващ фактор при теб, купи най-добрия хардуер на пазара. Или пък изчакай още малко, защото септември се очакват интересни предложения.
следя развитието на платформата и не пропускам случай да проверя какво ново и интересно има като си поиграя с някой Х-телефон. Не намирам нищо ново и интересно в менютата, които са ми скучни - да има много програмки интересни, както и безмислени, но това за всяка платформа го има. Разликата е че за едното плащаш, както е в App Store, съжелявам но не смятам да платя за програма, която просто ще ме накара да се засмея 2-3 пъти и после ще забравя за нейното съществувание. Предпочитам пиратски версий, които работят на WM безотказно, но тук идва другия проблем WM е пълна трагедия! Както и да е май ще поизчакам още малко да видя какво ще излезне след месец, два...
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
За какво плащане говориш... Един jailbreak и си дотам с плащанията, За WM има много по-малко ''пиратски'' приложения.
Е.. ако тръгнем да търсим недостатъци на който и да било телефон, такива ще се намерят. Просто човек трябва да реши какво му трябва.. Дали мултимедия, забавления, много приложения, бърза работа, страхотен браузър и симпатичен дизайн (iPhone 3GS); "различност" - това да си уникален и да няма много хора с телефон като твоя (нещо с Android); функционалност - страхотен дисплей, Xvid, DivX кодеци, TV Out, GPS, Wi-Fi, страхотна камера, заснемане на видеоклип при HD резолюция, добър браузър и бърза работа (Samsung OmniaHD). В мненията ти не съм прочел да кажеш нещо за OmniaHD. Телефончето е страхотно. След като ти казваш, че приложенията не са приоритет, от тогава OmniaHD е идеалният телефон за теб... Ако нещо в него те спира - сподели с нас и ще видим..;)
Точно при айфона положението с пиратския софтуер е най-добро, максимум след ден от официалното пускане на всяко приложение, то е налично с кракната версия. Ако пък са ти скучни менютата, има доста инструменти с които можеш коренно да промениш начина по който изглеждат.... както и да е.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
off: Кои? Все още не са ми доскочали, ама принципно това става за максимум 2 седмици.
zemi si nokiq 1100-
Има и фенер:P май....
Има и фенер:P май....
нямал съм възможност да разгледам омнията освен клипчета в нета. На някои от тях се вижда как накъсва, но пък други казват, че нямат проблем. Не казвам нищо лошо против iPhone-a, Омнията ме привлича с камерата видеото дисплея и страхотния hardware, но до каква степен се използват възможностите му в Symbiana е друг въпрос. Телефона на вид ми харесва много, моята омния издържа една година на доста тормоз и е здрава все още, дано и тази да е такава. Ако я намеря някъде да си поиграя с нея поне за минутка сигурно ще реша категорично :)
Offtopic: Много бях разочарован от Нокиа (за пръв път през живота ми) всички нокии които съм имал бяха много здрави, даже последната н81-то кола мина през нея и нямаше никакъв дефект освен драскотини по панела. Да си дойдем на думата взех си 5800 за втори телефон изтървах го на дебел килим и телефона просто отказа да проработи повече и 2 месеца вече е в сервиз от магазина казаха "не поемаме такива дефекти" , а телефона сигурно е бил с дефект за да умре от едно падане на височина метър и половина и това се случи на 2рата седмица от краткия живот на телефона :)
Offtopic: Много бях разочарован от Нокиа (за пръв път през живота ми) всички нокии които съм имал бяха много здрави, даже последната н81-то кола мина през нея и нямаше никакъв дефект освен драскотини по панела. Да си дойдем на думата взех си 5800 за втори телефон изтървах го на дебел килим и телефона просто отказа да проработи повече и 2 месеца вече е в сервиз от магазина казаха "не поемаме такива дефекти" , а телефона сигурно е бил с дефект за да умре от едно падане на височина метър и половина и това се случи на 2рата седмица от краткия живот на телефона :)
имах 1100 омръзна ми интерфейс-а :D:D:D:D:D:D:D:D :P