Нов телефон избор
Нов телефон избор
Здравейте за първи път пиша и искам дави попитам за мнение харесал съм си няколко телефона и искам даме насочите към един от тях..Кой според вас ще е най-подходящ...
Мойте изисквания са добра връзка с интернет и повече време слушане на музика...
телефона да е до 650лв.
Ето моделите на който съм се спрял
Samsung i900 Omnia
Samsung i8510 INNOV8
Nokia 5730 XpressMusic
Nokia 5530 XpressMusic
Nokia N85
HTC Magic
Мойте изисквания са добра връзка с интернет и повече време слушане на музика...
телефона да е до 650лв.
Ето моделите на който съм се спрял
Samsung i900 Omnia
Samsung i8510 INNOV8
Nokia 5730 XpressMusic
Nokia 5530 XpressMusic
Nokia N85
HTC Magic
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Re: Нов телефон избор
Samsung i8510 INNOV8 и Nokia N85 .Аз бих взел INNOV8 .Извинявай за краткият отговор,но не виждам какво друго мога да кажа по темата .Успех :) !
HTC Magic разбира се.. След него е може би Samsung i900. Зависи за какво ще ти трябва телефона, но HTC Magic, HTC G1 (който не си споменал) и Samsung i900 са най-добрите предложения в този ценови клас.:)
поредната тема за спор
HTC Magic > Samsung i900
HTC Magic е най-добрия избор според мен:)
HTC Magic е най-добрия избор според мен:)
и аз мисля че това е поредната тема за спор в форума нищо лично за този който е пуснал,а и си вземи INNOV 8 няма по добро,камера уникална,снимки добри,просто всичко е перфектно в този модел
Da nai-ve4e kamerata ima zna4enie za burzata internet vruzka...Pone 4etete na kakvo nai-mnogo durji 4oveka...A po temata i az sum za Magic-a i Omniata. Vupros na li4en izbor ve4e - android vs. wm 6.1 zavisi ot kakvo 6te moje6 da se vuzpolzva6 po-dobre :")
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Моят съвет е да разгледаш на живо телефоните, защото разликата в работата на моделите е доста голяма, ти си се спрял на три от основните платформи, но и трите като начин на работа имат своите привърженици и противници. както и дали искаш и нормална клавиатура или изцяло тъч. наблюденията ми по различни форуми е че има страшно много оплаквания от батерията на Innov8-та. HTC Magic изглежда интересен но не знам колко му е силен и добър звука. За Omniata има изписано много, и макар да не съм му фен е по-доброто предложение от от 5730-ужасно дебел и грозен на живо, и 5530-според доста по-слаб и сътветно по евтин модел. N85 също ми изглежда също със по-слабичка батерия, а моят избор и съвет поне да огледаш 5800-вече изчистен откъм първоначалните дефекти, и неоспорими предимства точно където теб те интересува - издържлива батерия за музика, силен и добър звук, и много стабилна интернет връзка.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
От N85 и Innov8, взимай втория.
От останалите - Magic или Omnia. Но не нареждай N85 и Innov8 до тях. Нямат тъч, а и са стс Symbian. Две неща, които ги правят коренно различни устройства.
От останалите - Magic или Omnia. Но не нареждай N85 и Innov8 до тях. Нямат тъч, а и са стс Symbian. Две неща, които ги правят коренно различни устройства.