СРИВ НА ВИВАКОМ!!!
Re: СРИВ НА ВИВАКОМ!!!
Към 1 часа спря и последно към 4 и половина проверявах и нямаше. Слава богу вкъщи вече се отървах от тях и нямам как да проверя.
edit: http://focus-news.net/?id=n1270526
edit: http://focus-news.net/?id=n1270526
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Хайде да махна латиницата...
Да махна латницата, че много ме дразни! Та така де, преди малко имаше интернет, но работеше ограничено! Например смо скайпито връзваше някак, а всичко останало > ни глас, ни вопъл!
Re: ???? ?? ???????!!!
Ето ви новината:
----
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2478491
----
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2478491
И аз го установих срива като се прибрах у дома в 4 следобяд тук в Пловдив.Обадих се на центъра за обслужване на клиенти и там имаше записано съобщение точно за повредата и като се почна едно изброяване на селищата без нет...Към 19 часа вече нямаше следа от инцидента (за мен е точно такъв) и браузера ми зарежда нормално и Скайп-а си работи:P:D
Много съм доволен от АДСЛ и ще продължа да съм техен клиент с Виваком Дуо най-вероятно:)
Щях да забравя-в служебното съобщение от кол центъра се обещаваше до 18 часа отстраняване на аварията,така че няма какво да ги плюете.
Много съм доволен от АДСЛ и ще продължа да съм техен клиент с Виваком Дуо най-вероятно:)
Щях да забравя-в служебното съобщение от кол центъра се обещаваше до 18 часа отстраняване на аварията,така че няма какво да ги плюете.
[Quote]Щях да забравя-в служебното съобщение от кол центъра се обещаваше до 18 часа отстраняване на аварията,така че няма какво да ги плюете.[/Quote]
Ти не забелязваш ли, че плюят само нещастниците, които нямат нищо общо с интернета на БТК? :D Смешници. :D
Ти не забелязваш ли, че плюят само нещастниците, които нямат нищо общо с интернета на БТК? :D Смешници. :D
Повредата действително е бил голям. Днес бяха недостъпни стационарни телефони във Варна на Виваком.
имаш кофти доставчик :(
-
Незнам каква ще да е таква пък тежка повреда на софтуера! По скоро ми намирисва на хардуерна повреда, благодарение на някой пиян чичко....който е заспал на работното си място и не е погледнал...че става нещо! Представяте ли си, ако такава авария стане в АЕЦ! Ухаааа....щеше да ни лъхне радиацията! Добре че става въпрос за загуба на трафик!......да погледнем от добрата страна на нещата де!
И все пак ADSL си е най-стъбилния нет за мен! За такава стъбилност е нужна здрава техника, която пък като сдаде багажа....става наистина АВАРИЯ! Но както и да е > може пък ВИВАКОМ да са отпразнували "Денят без комуникация" :) :P
И все пак ADSL си е най-стъбилния нет за мен! За такава стъбилност е нужна здрава техника, която пък като сдаде багажа....става наистина АВАРИЯ! Но както и да е > може пък ВИВАКОМ да са отпразнували "Денят без комуникация" :) :P
Банки, институции и т.н.. Това показва че са най-големия оператор))))
На мен ми е странно понеже на работа също нямаше интернет, а доколкото знам сме на договор с глобул, явно глобул не предлагат интернет и ползваме на виваком.
Иначе вкъщи съм на АДСЛ от години и като се прибрах имаше нет.
На мен ми е странно понеже на работа също нямаше интернет, а доколкото знам сме на договор с глобул, явно глобул не предлагат интернет и ползваме на виваком.
Иначе вкъщи съм на АДСЛ от години и като се прибрах имаше нет.
-
Незнам ГлоБул, чий го купуват и препродават....но много от доставчиците в страната, които използват VIVAKOM интернета и го препродават на сгодна ценичка! Та няма нищо чудно, че даден "доставчик"...който по скоро се явява VIVAKOM дистрибутор, няма интернет също.
А това че VIVAKOM е най-големия доставчик на комуникационни услуги > никой не го отхвърля .... то си е така! Но най ме тревожи, че сме толкова уязвими.......че дори неможем и да си представим!!!
Така че пичове, колкото по-малко разчитаме на технологиите > толкова сигурността ни е по-голяма в даден момент на истинска криза /например/. Дано да няма такава ситуация де, но няма застраховка...ако нещо стане..ще си стане и става!
Оф..черногледство ли ме наблегна...или?
А това че VIVAKOM е най-големия доставчик на комуникационни услуги > никой не го отхвърля .... то си е така! Но най ме тревожи, че сме толкова уязвими.......че дори неможем и да си представим!!!
Така че пичове, колкото по-малко разчитаме на технологиите > толкова сигурността ни е по-голяма в даден момент на истинска криза /например/. Дано да няма такава ситуация де, но няма застраховка...ако нещо стане..ще си стане и става!
Оф..черногледство ли ме наблегна...или?