Да си купя ли ...Nokia 5800
Да си купя ли ...Nokia 5800
Помогнете ми за избор на моб.апарат? Спрял съм се на Нокиа5800 ...???
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Да си купя ли ...Nokia 5800
добър е.добра батерия,дисплей,gps,wifi.за слушане на музика е супер,garmin карти za gps-а вървят без проблем,филми можеш да си гледаш дисплея е достатъчно добър.за цъкане в нета,скайп това онова през wifi няма проблеми.единствената тъпотия е камерата.доста зле е.уж са обещали с новата версия на софтуера да са я пооправили,ама още не е достъпна за офицялно сваляне от Nokia software updater.но предполагам,че скоро и това ще се случи :) телефончето е сполучливо няма спор.
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Като цена-качество е приемливо. Като цена-предлагани функции е повече от добър. Разясни малко повече например какъв апарат си ползвал досега, какво искаш от новия, откъде ще го взимаш и т.н. Но като цяло щом ти харесва 5800 няма какво толкова да го мислиш... все пак ти ще си ползваш телефона а не някой друг (казвам го това защото има достатъчно хора на които не им допада и ще се опитат да те убедят че не става.)
-
- Регистриран: 24 сеп 2009, 09:13
Телефона е уникален , не само защото е на смешно ниска цена но и е много качествен, имам предвид като материали от които е направен и от качество на звука от тонколоните, не съм чувал друг телефон досега да вади толкова чист и силен звук от тонколоните.
Онзи ден си свалих Ледена Епоха 3 и сега си е гледам когато нямам какво да правя.
Уникален дисплей, в нета направо хвърчи, с wifi редовно преди лягане си проверявам пощата или си джиткам из новините, дори и тук мога да влизам.
Има много удобна клавиатура с която много по бързо мога да пиша от нормалната.
Препоръчвам ти да си го вземеш на старо ползван да е поне 2-3 месеца, за да го вземеш още по тънко както направих аз ....взех си го за смешните 300 лева а телефона е на един месец на 20 часа разговори:)
Вземай го няма да съжеляваш;)
Онзи ден си свалих Ледена Епоха 3 и сега си е гледам когато нямам какво да правя.
Уникален дисплей, в нета направо хвърчи, с wifi редовно преди лягане си проверявам пощата или си джиткам из новините, дори и тук мога да влизам.
Има много удобна клавиатура с която много по бързо мога да пиша от нормалната.
Препоръчвам ти да си го вземеш на старо ползван да е поне 2-3 месеца, за да го вземеш още по тънко както направих аз ....взех си го за смешните 300 лева а телефона е на един месец на 20 часа разговори:)
Вземай го няма да съжеляваш;)
Благодаря Ви !
е точно това за качествените материали не съм съгласен освен това през слушалки звука е много слаб не знам защо така дори н79 със същите слушалки имаше по-силен звук и чувствителността на тъча не е особено добра е не е и толкоз зле колкото го изкарват много хора де за тея пари наистина е добър вариант дисплея е добър на слънце избледнява но пак може да се намери ъгъл при който да се работи с екрана звука през колони наистина е много добър към автора на темата вземи си 5800 само ако искаш гпс и по-голям екран ако тея две неща не те интересуват вземи 5530
-
- Регистриран: 24 сеп 2009, 09:13
5530 вади по слаб звук от тонколоните отколкото е на 5800 и е с по малък дисплей а е горе долу на същата цена. Единствено ми се струва по удобна форма има телефона.
Моята слушалка дори е намалявам понякога защото много силно се чува на 5800,
всико зависи от човека как чува според мен.
Ползвал съм и други телефони не намирам разлика в силата на звука.
Моята слушалка дори е намалявам понякога защото много силно се чува на 5800,
всико зависи от човека как чува според мен.
Ползвал съм и други телефони не намирам разлика в силата на звука.
5530 po mi haresva na men ... no puk e spo slaba bateriq.. nqma gps , po malak ekran.. i cenata e po4ti 1 kum 1
От приятел в GSM сервиз разбирам, че е проблемен телефон. Дисплей-а се прецаква доста често, поради слабата му чувствителност и нуждата да го натсикаш по-силно от др тъч скрийн телефони...
Близо 11 месеца го ползвам и нямам никакви проблеми с телефона,вкл. и с дисплея! Разбира се с телефоните,които са тъчскрийн , не трябва да се държиш все едно си слон в стъкларски магазин:)