Мтел Комбина

v1p3ra
Регистриран: 08 дек 2007, 18:29

Re: Мтел Комбина

Мнение от v1p3ra » 20 окт 2009, 20:15

Когато МЕНТЕЛ прехварлят минути към следващ месец тогава ще се самоубуя :D.Тези глупаци по възможност да ти вземат и тези които имаш без да си говорил ще им е най-добре.Накратко казано тази промо след 6-те месеца е 2 карти по 100 минути (демек ментел конмфорт или релакс) свързано в едно и за още 2 лева да си говорите безплатно леле колко са глупави тези хора ама балами има за всичко.На симпатия е 100 пъти по добра промоцията и минутите се прехварлят не те грабят.

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Мнение от SwollenMembers » 20 окт 2009, 20:24

Ти се научи да пишеш първо, пък после говори колко били глупави останалите (whistle) Казваш, че М-тел грабят, а дали те са разграбили всичките запетайки от изключителния ти пост ?

Абе Виваком има много Ентилигентни абонати, мани ...

sashko02
Регистриран: 18 окт 2007, 10:06

Мнение от sashko02 » 20 окт 2009, 22:23

Обаче аз все си мисля, че абонатите на Мтел са малко повече от тези на Виваком и съответно, ако пуснат план с безплатни минути към цялата мрежа ще им излезе малко по-солено, от колко на Виваком. (никого не защитавам, гледам да съм обективен)

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Мнение от SwollenMembers » 20 окт 2009, 22:34

Да, защото явно си разумен човек, който може да разсъждава. За съжаление има индивиди, които повтарят едно и също, без да се замислят, че ако мобилната мрежа на Виваком имаше толкова абонати, офертите й щяха да бъдат по-скормни и от тези на М-тел, по отношение на безплатни минути в цялата мрежа. Не осъзнават, че всичко е заблуда, докато (ако) наберат солиден брой клиенти, след което само ще си спомняме за времената, в които предлагаха с лека ръка по 1000 безплатни минути в цялата си мрежа;

Но - нека си говорят, поне ако обичат, да го правят на разбираем език ... в крайна сметка да уважаваме българския език;

thetycoon
Регистриран: 14 авг 2009, 19:59

Мнение от thetycoon » 20 окт 2009, 23:05

Какво ги бърка М-Тел дали ще говоря 100 минути с 1 номер или с 20 номера, за да слагат такива ограничения??? 100 минути са си 100 минути (в една мрежа) и цената е една и съща. Но тогава доста от обирджийските им планове ще станат излишни.

Ако доводът с мрежата и абонатите беше валиден, защо новите им планове включват минути към всички фиксирани номера? Добре че е Виваком да разчупи пазара и да принуди останалите да се размърдат. Надявам се следващата крачка да е промяна на отношението към лоялните клиенти.

Най-голямата пародия при Ментел в момента:

M-Tel FIX - 6,90 такса, 50 минути към фиксирани
М-Tel Comfort 100 - 4,90 такса, 100 минути към фиксирани и 3 номера

Последното нямаше да стане никога, ако не се беше появило Vivacom Trio. Сега изкопираха и SIMпатия, но с леко по-лоши условия.

prasuncho
Регистриран: 03 мар 2008, 14:20

Мнение от prasuncho » 20 окт 2009, 23:23

[Quote]Не осъзнават, че всичко е заблуда, докато (ако) наберат солиден брой клиенти, след което само ще си спомняме за времената, в които предлагаха с лека ръка по 1000 безплатни минути в цялата си мрежа[/Quote]

Я кажи, отворко, М-Тел и Глобул кога са предлагали такъв (или подобен) план в началото на съществуването си, а? Много е лесно да ми сравняваш, когато третият оператор е с 5 години по-късно на пазара след втория. Айде да разсъждаваме обективно де, нали това искаш?! Ето - Виваком пуснаха [B]"SIMпатия"[/B] 2 години след като стъпиха на пазара. Айде кажи ми кога М-Тел или Глобул са пускали подобен план на 2-рата година от стъпването си на МОБИЛНИЯ ПАЗАР? Нали тогава и техните абонати са били малко (или те са стартирали с милионите си абонати, а?)? Ама май нямам спомен за такова нещо... ти ако имаш, опресни ме! Ще ме опресниш, ама нЕкой друг път... Тъй, че по-леко с приказките!

Колкото до "Ентилигентността" на Виваком-абонатите - ето, заповядай... търси грешки в моите постове. 'Щото да не ровна аз в твоите, че ще ти се приплаче, момко...

(angry)

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 20 окт 2009, 23:57

А ти, отворко, ми кажи - Мтел като са тръгнали, имали ли са конкуренция, която да трябва да надцакат? Не. И аз да съм на тяхно място, много ясно, че е сложа високи цени... Ако си мислиш, че ако Вива бяха на мястото на Мтел, щяха да тръгнат със сегашните си цени, си много, много заблуден...

СИМпатия в някои случаи може да е по-изгодна, но не и в случая, когато хората, на които искаш да се обаждаш най-много, са на Мтел... Тогава симпатията става несимпатична...

prasuncho

Мнение от prasuncho » 21 окт 2009, 01:08

[Quote]СИМпатия в някои случаи може да е по-изгодна, но не и в случая, когато хората, на които искаш да се обаждаш най-много, са на Мтел...[/Quote]

Ами именно - стойте си при М-Тел и се радвайте на жалките си групички. Виваком може и да има най-малко мобилни абонати, но дори и само те да са - дори и без стационарните! - пак е "цялата мрежа" и пак са повече от мизерните ви "групи", на които толкова много се радвате. Много ми е интересно, след като целият ти указател е пълен с М-Телски номера ('щото вече нали отритна Глобул :D и сигурно си изтрил всичките си Глобулски номера, за да останеш безпрецедентен фен на М-Тел :D, а и ти на Вивакомски не звъниш, както неведнъж си заявявал :D), как така се примиряваш с групичка от 3 или 6 номера, и кой ти отговаря най-вече на тези номера? Сигурно майка ти, баща ти, сестра ти и баба ти и ех... за останалите ~ 60-70 бр. "приятели" ше бичим по стандартна тарифа, няма как... :D Стандартен секс в група! :D

[Quote]Мтел като са тръгнали, имали ли са конкуренция, която да трябва да надцакат?[/Quote]

Имали са - Мобиком. И знаеш ли още колко дълго Мобиком просъществуваха след появата на М-Тел и колко души дори до ден-днешен си държат мобифоните и търсят обхват? И знаеш ли защо, Отворко № 2? Май много те влече да се върнеш 10 години назад, да цакаш за една симка 300 лв., да плащаш за минута по лев и за услуги като CLIP и CLIR, и да стоиш по 2 часа на опашката, за да си платиш трицифрената сметка. А и нищо чудно - те Глобул ти го бутнаха яко, и сега ти остана единствено М-Тел да възхваляваш... но и това ще е до време, момко, и това ще е до време...

:D :D

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 21 окт 2009, 02:16

Не знам отворен ли си, затворен ли си...

1. Кой на какво се радва, не ми обяснявай... Ти се радваш на 3 лв на месец по-малка сметка, което примерно мен не ме интересува... Ако ми беше по-изгодно да говоря през друг оператор, щях да го правя... на теб като ти е изгодно нещо различно от това, което ми е изгодно на мен, не виждам защо трябва да ме обиждаш... Явно се чувстваш безсилен и импотентен в опитите си да наложиш своето мнение на другите...

2. Не съм изтрил никакви номера, говоря си с тях през Мтел, защото Тънката ми е по-скъпа. но е факт, че говоря малко с Глобул. Имам само един приятел, с когото се чувам по-често...

3. Не ползвам група - на Мтел Екстра Про съм и минутите са ми към целия Мтел. Като свършат, цената ми е 18 ст. Мда... така си е - на стандартна с всички... Само дето тази стандартна ми е 18 ст, а примерно Вива такава цена към Мтел не могат да ми предложат...

4. Да разбираш защо едно нещо е така, и да те влече нещо, са съвсем различни неща. ама явно Прасчо не може да го разбере... Питай Мечо пух да ти обясни...

5. Ако на теб някой ти го е бутнал, си го запази за себе си. на мен не виждам как глобул ми го е бутнал, при положение, че докато съм им бил абонат, съм ползвал 100 мин на месец и 4 ГБ интернет за средно НУЛА лева на месец. Като ми дойде надписаната сметка, просто не я платих и няма и да го направя... Колкото и да си мечтаеш за нещо друго, това е истината...

prasuncho

Мнение от prasuncho » 21 окт 2009, 03:34

[Quote]не виждам защо трябва да ме обиждаш...[/Quote]

Да те обиждам? Отговорих с "отворко" на твоето "отворко" (след като толкова много настоя да се набуташ в разговора). Това ли е МОЯТА обида към теб - т.е. аз ли започнах? :) Па като не се чувстваш "отворко", ще те наричам "затворко" - така де, има реална опасност всичките оператори да ти "затворят вратата" в скоро време... та да свикваш... :D ;)

[Quote]1. Кой на какво се радва, не ми обяснявай...[/Quote]

Ти въобще един ред по темата написа ли? Или вечно ходиш под ръка с твоята мания да си изтъкваш потреблението? Ако не ти е ясно - в тази тема се обсъжда М-Тел "Комбина", която се явява (някаква си жалка) конкуренция на Вивакомската [B]"SIMпатия"[/B]. Тъй като ти в момента не си на нито един от двата плана, не си и бил, и не можеш да направиш реално сравнение - то темата за теб е изчерпана е и съвсем отделен въпрос, ако си решил да се правиш на нагъл спамер... Пък и да ти кажа честно, новите (евентуални) абонати на М-Тел "Комбина" въобще, ама въобще не ги грее на каква тарифа си ти, и че имаш 100 безплатни минути (които [B]НЕ СЕ[/B] прехвърлят за следващ месец). Те минути към цялата мрежа нямат. 100 минути, Кобретко... колко са за теб - по 1 за всеки приятел, нали? :D Напълно достатъчно за месеца, а? :D Новите абонати едва ли ще ги развълнува положително също, че:

[Quote]**Промоционалната месечна такса на услугата Любим номер на М-Тел Extra Pro важи за първите 1 или 3 месеца в зависимост от срока на договора, съответно за 1 или 2 години.[/Quote]

WOW! 1 или 3 месеца! Какъв благодат! :D

Поздравления - страшна тарифа си избрал: 15 лв., 100 безплатни минути, 1 или 3 месеца безплатни разговори с любим номер, 1 набутване към Глобул за 0.36 лв. / минута и разговори с 0.18 лв. / минута с цялата мрежа на М-Тел (аз пък с Вивакомската съм на 16 ст. в цялата мрежа :P). Похвално! 18 ст., ама на 60-секундно отчитане... :D

Въобще - виждам те как си правиш от раз най-малко по 50-60 лв. сметка на месец, псуваш на ум, ама тук се правиш на мъж... :D Нищо, простено ти е. :D

Отговори