непреносими фиксирани номера (според БТК)!?!
Re: непреносими фиксирани номера (според БТК)!?!
[Quote]Това бтк изумява все повече и повече ... горките им клиенти, не знам как ще се спасят от аналоговите им високоскоростни услуги (woo)[/Quote]
С емиграция в Албания може би?:D
Би било смешно, ако не беше толкова тъжно, България е с най-изостаналата фиксирана мрежа в Европа.
С емиграция в Албания може би?:D
Би било смешно, ако не беше толкова тъжно, България е с най-изостаналата фиксирана мрежа в Европа.
Банкя 2
Бистрица 2
Бусманци 2
Бухово 2
Владая 2
Волуяк 2
Герман 2
Долни Богров 2
Долни Пасарел 2
Железница 2
Казичене 2
Кокаляне 2
Кривина 2
Лозен 2
Мировяне 2
Мрамор 2
Мърчаево 2
Негован 2
Нови Искър 2
Панчарево 2
Световрачене 2
София 2
Чепинци 2
Яна 2
....................
Ама "тоа са квартали" в София Аз що съм си мислил, че са села некви. Е, брао брао! София мно голема станала
Бистрица 2
Бусманци 2
Бухово 2
Владая 2
Волуяк 2
Герман 2
Долни Богров 2
Долни Пасарел 2
Железница 2
Казичене 2
Кокаляне 2
Кривина 2
Лозен 2
Мировяне 2
Мрамор 2
Мърчаево 2
Негован 2
Нови Искър 2
Панчарево 2
Световрачене 2
София 2
Чепинци 2
Яна 2
....................
Ама "тоа са квартали" в София Аз що съм си мислил, че са села некви. Е, брао брао! София мно голема станала
вече съм му отговорил по тоя въпрос... :|:S
Ееееееееееееее.... ;)
mastermind що не каза от самото начало, че си от селото :P
Нямаше толкова спор да се завърже (whistle)
Абе зарежи го тоя номер, закакво ти е ;)
Написа жалба - написа.
Не се лишавай от услугите на други оператори само заради този номер. (yes)
mastermind що не каза от самото начало, че си от селото :P
Нямаше толкова спор да се завърже (whistle)
Абе зарежи го тоя номер, закакво ти е ;)
Написа жалба - написа.
Не се лишавай от услугите на други оператори само заради този номер. (yes)
ам тук въпроса си е чисто принципен... на мен не мидреме изобщо за номера.. дори за телефона не ми дреме и ще го закрия директно.. ама се издразних че се рекламира нещо и мнсе бучи и накрая .. нищо... преди като беше мобилната преносимост... много викаха от вивател как нарушавали правата на потребителите и нзн кво си другите 2 оператора.. пък сега какво стана.. мнзагрижени ама не могат да ти мигрират номера ... вие казвате че м-тел е фирма тумор.. ама истинския тумор е БТК ... с огромното източване на пари и НИКАКВИ инвестиции освен в офиси и коли .. ккво дремаха толкова години от както са продадени и не изградиха цифрова мрежа ?? каде им отидоха парите за инвестиции .. нали уш с тая цел се продава 1 компания.. за да се модернизира ида е в по добро състояние ида обслужва клиентите на по високо ниво.. а не простоза да си печели пари някои частник..
Е ти па, къде са парите - комунистите ги лапнаха отдавна и сега иди се оправяй:D
Пиле, ти що не коментираш темата? Интересно ми е твоето мнение :P
Естествено съм за преносимоста, пиле. Ама хората какво да направят като си имат още аналогови централки, технически няма как да пренасят номерата(whistle) Да ги сменят и да подпукват конкуренцията или тя тях....:D лошо няма, по хубаво нещо от конкуренцията също няма:)
Много клиенти ми се оплакват, че в БТК центрове категорично им отказват издаване на сертификат за преносимост с посочените вече аргументи - дори се е стигало до абсурдната ситуация ръководни мениджъри да твърдят, че преносимост на фиксираните номера всъщност в Бг няма.
Надявам се да се стигне до някакво развитие по този въпрос, защото по този начин пречат на развитието на моя бизнес, а и не ми се струва уместно БТК да държи над 97% от пазара на фиксирана телефония и да определя от монополното си положение по-високите цени, на които говорят техните клиенти.
Много хора се оплакват също така, че им отказват спиране на услугата. Дано да има мерки, защото това наистина ме дразни доста. Аз лично съм отправял писмени известия за това към различни медии - за сега резултат никакъв, но по-добре да се направи нещо, отколкото просто да си седи човек и да чака...
Надявам се да се стигне до някакво развитие по този въпрос, защото по този начин пречат на развитието на моя бизнес, а и не ми се струва уместно БТК да държи над 97% от пазара на фиксирана телефония и да определя от монополното си положение по-високите цени, на които говорят техните клиенти.
Много хора се оплакват също така, че им отказват спиране на услугата. Дано да има мерки, защото това наистина ме дразни доста. Аз лично съм отправял писмени известия за това към различни медии - за сега резултат никакъв, но по-добре да се направи нещо, отколкото просто да си седи човек и да чака...
Я, само чуй съобщението в дъното на тази страница?!?
Макар и вече да не го прилагат, все още плаши потребителите на сайта им...
http://vivacom.bg/bg/residential/help_and_advice/common_questions/home_telephone/12/#question285
Макар и вече да не го прилагат, все още плаши потребителите на сайта им...
http://vivacom.bg/bg/residential/help_and_advice/common_questions/home_telephone/12/#question285