Vivacom къса с Global Net Solutions
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Re: Vivacom къса с Global Net Solutions
Когато Globul стартираха, имаха доста оферти с Global Net; Много приятна верига бяха, оттам си взех първата Globul карта с телефон; Общо взето приличаха по-скоро на офис за обслужване на клиенти, отколкото на сегашните лъскави Handy и Germanos; Точно това ми харесваше, харесваш си оферта, отиваш, сядаш на едно бюро и срещу теб седи компетентен служител (даже бяха с готини бизнес костюми, тежкарска работа хаха), благодариение на когото сделката се приключва бързо и ясно; Разбира се, такъв тип магазини нямат бъдеще в България; Скоро не съм влизал в Global Net, може да са променили политиката ... не знам ...
Не мисля, че магазините ще станат само операторски, ще има и независими. Например Офис 1 Суперстор и Авенир Телеком.
Между другото не знам дали знаеш, но Офис 1 държат 25 мегазина от веригата М-свят, а следващата година ще купят известна част от Хенди, така че там нещата са сериозни, още повече, че за веригата това е допълнителен бизнес (доста печеливш).
Между другото не знам дали знаеш, но Офис 1 държат 25 мегазина от веригата М-свят, а следващата година ще купят известна част от Хенди, така че там нещата са сериозни, още повече, че за веригата това е допълнителен бизнес (доста печеливш).
-
- Регистриран: 17 авг 2009, 20:29
Кооперация Панда откаде намериха пари ,че да купуват част от Хенди....
Пак М-свят..то те всичките са франчаиз...
Пак М-свят..то те всичките са франчаиз...
Кооперация Панда имат реално погледнато един единствен конкурент, ако може така да се нарече - Офис Експрес - да не говорим, че държат и пазара в Сърбия, например. При търговска мрежа от над 170 обекта са сериозен играч и желан партньор (още повече, че в провинцията на много места нямат алтернатива), но нямат много голям пазарен дял на пазара на телекомуникационни услуги (само на него - за другият си бизнес са лидер).
Най-голям пазарен дял имат Германос и това е най-мощната верига на този тип пазар в България, макар да имат по-малко на брой магазини. След тях мисля се нареждат Хенди с идентична търговска мрежа (около 140 обекта).
Най-голям пазарен дял имат Германос и това е най-мощната верига на този тип пазар в България, макар да имат по-малко на брой магазини. След тях мисля се нареждат Хенди с идентична търговска мрежа (около 140 обекта).
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Абе то , че авенир драпат - вярно е, но по-смотано комплексно обслужване няма. Като асортимент на апарати - на нивото на което бяха офис 1- бедно и старо.
Колкото до офис1 сега като са на ментел ги наблюдавам , че имат поне 3-4 пъти повече телефони. Вярно, че са дървени и морално остарели, но все пак това е място от което се купува апарат или помежду другото или по спешност ако си строшил твоя си.
Колкото до офис1 сега като са на ментел ги наблюдавам , че имат поне 3-4 пъти повече телефони. Вярно, че са дървени и морално остарели, но все пак това е място от което се купува апарат или помежду другото или по спешност ако си строшил твоя си.