"Хубави номера"
Re:
Мога да ти отговоря със сигурност на последния въпрос:
[Quote]А ако аз отида и дам 5 лв. на някой от улицата да ми я регистрира? А ако я загубя? Какво?
[/Quote]
Ами просто гориш! Затова - регистрирайте си картите на свое име, за да няма после подобни неприятности!
[Quote]А ако аз отида и дам 5 лв. на някой от улицата да ми я регистрира? А ако я загубя? Какво?
[/Quote]
Ами просто гориш! Затова - регистрирайте си картите на свое име, за да няма после подобни неприятности!
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re:
Как пък не. Ще дам на някой да ми я регистрира.
Re:
Хубавите номера са важни. Всеки би искал номерът му да се помни лесно. Специално аз държа на моите и на тези на близките ми :) А и давам на клиентите си да си избират номера - най-малкото е забавно и хората се зарибяват. Иначе според мен е пълна глупост да даваш пари за номер в тая борса примерно. Ако искаш хубав номер от Глобул - измисляш си някакъв и ако го има свободен ти го дават срещу 12лв, начислени в първата фактура (изключваме златните номера). Според мен това е доста добър вариант и не е никак скъп :)
-
- Регистриран: 13 сеп 2009, 19:00
Re:
ами аз нито 1 gsm номер незнам на изуст бключително и на предплатената ми карта дето я имам от 4 години не им знам номера а не е много труден има няколко поредни еднакви цифри :D