Глобул - НАДПИСВАТ СМС-и в играта им!!!!

fenato
Регистриран: 02 яну 2006, 17:59

Глобул - НАДПИСВАТ СМС-и в играта им!!!!

Мнение от fenato » 10 ное 2009, 09:56

Ах майка ви ..... византийци ли сте какви сте, долни едноклетъчни. Значи, по принцип съм спокоен и уравновесен човек и подминавам с равнодушие глупостите в живота от мобилните оператори примерно. Ясно е че с тях не можеш да се пребориш и си зависим, но сега вече направо съм бесен как се гаврят. ДА, признавам си, че съм за бой, ама на, хванах се да играя на играта им със смс-те. Понабутах някой лев да се е*а в тъпата тиква, че си мислех, че ще спечеля...някои ден (blush) и днес като си проверявах колко ми е сметката гледам как за 6 смс-а са ми хванали 10 лв. без ддс!!!! Е това е - полудях направо и ме хвана безсилния яд, бесен съм че нищо не може да се направи с такива гадове, баси толкова пари събират от тая игра и пак ламтят дееба гъзовете им ненаситни. Не съм за тия 4 лв., до сега набутах сума ти пари и кой знае колко са ми надписали. (angry)(angry)(angry) Сорри, че ви рева, ама нали разправят - споделена мъка - половин мъка :) Отивам да пия една студена вода и това е...с кеф бих отишъл горе в бизнес парка и да си навра картата на някой от отдела им за жалби...някъде по тялото, ама на, трябва да ги търпя, за сега основните ми хора с които говоря са с техни карти(no)(no)(no)(no)(no)(no)

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Re: Глобул - НАДПИСВАТ СМС-и в играта им!!!!

Мнение от vladovn » 10 ное 2009, 10:27

С договор или предплатена си?

fenato

Мнение от fenato » 10 ное 2009, 10:36

На договор...смарт груп...на предплатените не ми се мисли какво правят..там сигурно сметката се топи като във водовъртеж:D

ogimag
Регистриран: 06 мар 2004, 17:44

Мнение от ogimag » 10 ное 2009, 10:54

Да! Тук или на едно друго място някой бе написал- ще го цитирам. "На Българина е по-лесно да му вземеш пари отколкото да му дадеш". За съжаление май е така!
И ако си чешем езиците то е не за друго, а да четат хората и да не им се връзват на простотиите. Аз например се кефя като ми пращат SMSи за реклама на играта. Защото знам, че ще се набутат (колкото и да е малко за тях), а от мен ще видят един по-дебел. :D

mariq777
Регистриран: 20 окт 2009, 10:14

Мнение от mariq777 » 10 ное 2009, 11:08

моя приятелка също се е хванала на тая въдица със смс-ите-набутала се е 60лв за нула време,но докато има овце,ще има и кой да ги стриже:)кой всъщност им разрешава да се гаврят така с българина,като е очеизвадна мизерията,в която е целия ни народ,но пак казвам овчия синдром ни е приоритет на нас:)

fuckoff
Регистриран: 15 окт 2006, 23:05

Мнение от fuckoff » 10 ное 2009, 11:34

Ще ти прозвучи грубо, но... Ти си идиот!!! Не се научихте. То на бяха мерцедеси, не бяха коли, не бяха хиляди левове и пак пращате. Малко са ти надвзели.

Следващата промоция е да продадат номерата на идиотите, които са се хванали на тази тъпа игра на телефонните измамници и да ви почнат и те.

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 10 ное 2009, 11:36

В изостаналата Русия, която е символ на мутрите и олигарсите скоро забраниха хазарта. Изолираха този сектор до толкова, че почти го закриха.
Как ТАМ в ИЗОСТАНАЛАТА Русия можаха да се преборят с интересите на мутрите а тук те са оставени да си правят каквото си искат. (angry)

mariq777
Регистриран: 20 окт 2009, 10:14

Мнение от mariq777 » 10 ное 2009, 11:44

e,недей с лошо,и без това на човека му е гадно,всички се надяват да спечелят някоя и друга стотинка,надявам се обаче да разберат,че не това е начина;)

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 10 ное 2009, 12:41

Ами гадно му е на човека,как няма да му е гадно...
Колко пъти я обсъждахме тая игра тук,колко пъти коментирахме,че Глобул търсят дойни кравички,и накрая пак ще се намери някой от форума,който с откровено простодушие ще се хване на въдицата им...
Не ми се коментира вече,но искрено се учудвам на наивността,която някои хора чисто по детски демонстрират...

fenato

Мнение от fenato » 10 ное 2009, 15:42

Значи, да отговаря на повечето над мен, да не се отнасям индивидуално - ОК, смятайте ме за идиот - имате право на това мнение. Аз съм хазартна личност - печелил съм, губил съм, обичам тръпката, но винаги по някакви правила, които се спазват. ДА - гадно ми е, защото така курварски надписват, а не че не съм спечелил - не може всички да са избрани, така че нека бъдат честни и коректни гадните византийци. Защо трябва пак да те дообират при положение, че един път вече са ти взели парите...това че аз съм си се набутал да играя на играта си е мое решение, което съм си взел и това е. Наистина от хората с които контактувам и съм питал - играят масово, така че постъпленията на гадовете са им постоянни, ама не, трябват им още дееба техната вера. Между другото от играта с мерцедесите познавам 2 ма човека, които спечелиха и бяха случайни хора. И двамата бяха вкарали горе долу еднакви суми пари, така че явно и простосмъртните печелят. Не може всеки да печели, трябва и късмет. Онази личност, която е вкарала 60 лв. - навреме се е спряла, но няма смисъл - тези с малките залози винаги ги отсвирват или играеш с повече пари или не. Наистина печелят хората, които са вкарали повече пари - за да получиш трябва и да дадеш, това дето оня гей Ники Кънчев се цепи по ТВ, че може и с един смс да спечелиш - е няма такъв случай.

Отговори