HTC Tattoo vs HTC Touch 2
Re: HTC Tattoo vs HTC Touch 2
Днес го взех тоя тъч2 с преподписване на договора ми за 2 години по 10лв на месец и такса от 5лв за луп и 15лв такса за мтел сърф на самата касова бележка с фактурата пише ,че телефона струва 239лв.
някой има ли информация какво става с тази промоция ? Уж от 04.11 Мтел предлагат HTC Tattoo за по 10лв на месец а днес е 11.11 и аз все още немога да го намеря никъде (от Варна съм)
В Пловдив си го има във всички бизнесцентрове, а има и още една добра новина - Самсунг Галакси вече се продава с вноска 25 лв. месечно за две години, не за 37 лв. :)
htc hd2 със програмата на Глобул за него:-)
Купих вече 3 телефона HTC Touch 2 от Мтел,за мен и приятели,крайната цената му е 240 лева,по 10 лева на месец и според мен е супер изгодна-в момента върви по 630-650 лева от недоказани вносители.Моят,естественно се развали още на 2 -ят час,но ми беше незабавно сменен и сега си е ОК.Не е лош апарата,но очаквах малко повече и липсата на някои обичайни глезотийки от менюто на СониЕриксона малко ме дразни,но пак повтарям-за цената си е супер.
Здравейте,
за цената виждам информации предостатъчно, а някой вече ползвал ли е touch 2?
Имате ли впечатления за тела и качество/цена?
за цената виждам информации предостатъчно, а някой вече ползвал ли е touch 2?
Имате ли впечатления за тела и качество/цена?
Хм, и аз взех да се замислям... Въпреки първоначалния ми ентусиазъм май ще загърбя "Тату"-то - не поддържа джава, не знам има ли изобщо някакви приложения за него... За сметка на това "Тъч 2" си има всичко, има огромно количество най-различни приложения за мобилния уиндоус (колкото и да не ми се нрави Мафиясофт), а и с тази оферта от "М-тел" се харчи като топъл хляб - в Пловдив е изчерпан навсякъде, сега се чака нова партида, ако пристигне другата седмица - вземам го.
Интересно, че дават противоречиви данни за самия телефон различни източници - в едни ревюта пише, че има аксилометър и радио, в други - че няма.
Моля който се е сдобил вече с телефона, да напише как стоят нещата.
Интересно, че дават противоречиви данни за самия телефон различни източници - в едни ревюта пише, че има аксилометър и радио, в други - че няма.
Моля който се е сдобил вече с телефона, да напише как стоят нещата.
Touch2 няма акселометър и радио. Sorry ИМА радио, не съм го видял досега.
Да де, ама и тук http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1885, и във фонеарена, и в мобилеревю - друго пише....
На сайта, който винаги си доверявам при проверка на характеристиките на даден телефон ( а именно gsm arena) е дадено, че радио и акселерометър няма.