Интернет клиентите на VIVACOM надхвърлиха 300 000
Re: Интернет клиентите на VIVACOM надхвърлиха 300 000
Мислех че даже са повече, аз съм на адсл откакто го пуснаха като услуга.Алтернативи даже и не търся.
Кажете нещо и за мобилния интернет на Виваком.
Аз лично мога да изразя недоволството си от този нет - през USB модем. Нормално се свързва на GPRS, само веднъж успях да се свържа на 3G, и то в 3 през ноща. Ползвал съм мтел-ски безжичен нет и той е в пъти по-бърз. Незнам защо е така, от Варна съм, само тука ли е толкова зле? Зарежда ми страници по 2-3 мин, други имат ли такъв проблем, все пак сме 21-ви век?
Аз лично мога да изразя недоволството си от този нет - през USB модем. Нормално се свързва на GPRS, само веднъж успях да се свържа на 3G, и то в 3 през ноща. Ползвал съм мтел-ски безжичен нет и той е в пъти по-бърз. Незнам защо е така, от Варна съм, само тука ли е толкова зле? Зарежда ми страници по 2-3 мин, други имат ли такъв проблем, все пак сме 21-ви век?
[Quote]Кажете нещо и за мобилния интернет на Виваком.[/Quote]
Виж тази тема:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=252555&cat_id=1
[Quote]от Варна съм, само тука ли е толкова зле?[/Quote]
Предполагам има и по-зле.
Виж тази тема:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=252555&cat_id=1
[Quote]от Варна съм, само тука ли е толкова зле?[/Quote]
Предполагам има и по-зле.
и в близките месеци Мтелското 3G ще става още по-добро(whistle)
Намерете си USB модем с поддръжка на поне EDGE , и минималната скорост ще ви скочи около 4 пъти.
Ако ще да са набъбнали на 4 милиарда. Виваком - пенсионерския мобилен оператор. (yes) На баба ми съм прекарал Виваком трио, та да си говори с другите баби без пари :P
Пенсионерите значи се ползват с доста добро предимство спрямо останалите хора....:)
Ами така де. Само те са на Вивател. Я направи анкета на хората между 12 и 40 години да видиш на кои оператори са.
Гледай си ти правото, остави на нас анкетите и бабите :)
Е, няма да пречи да се забавлям с вас. Пекани сте (yes) Блис, ще те изненадм в Германос някой ден с букет цветя :P Тамън ша ми направиш фотосесия със Сатио-то (yes)