Намокрен дисплей на LG Arena
Намокрен дисплей на LG Arena
Телефонът е бил намокрен по-точно дисплея с вода, след което веднага е бил изключен и оставен да изсъхне, дисплея не работи/свети, иначе като се докосне вибрира, получи смс, но не сме се сетили да го пробваме дали звъни :S Та въпроса е до колко е сериозна повредата и дали е самият дисплей или е нещо друго ? колко г-д струва да се поправи
Re: Намокрен дисплей на LG Arena
според мен дисплея ще ти е за смяна,ще проверя цената в сервиза ни ще тикажа колко излиза:)
Ще бъда много благодарен. Цената ще бъде + ремонта нали ?
Също така поискаи почистване, това, че сега работи, не означава, че ще е постоянно така. Ако е мокрен с чиста вода, проблемите са по - малко, но ако е солена или напр. кола може да покаже още дефекти след време, като започнат пътечките по платката да се окисляват.
здрасти,съжалявам за бавния отговор,но чак сега се чухме с колегите,цената на дисплея е около120лв,евентуално ще имаш нужда и от почистване-около10лв,ако решиш-обади се:):)
А как може да се свържа със сервиза ? В 1 друг форум ми казаха, че можело повредата е са разпоени жички и запояването им било евтино, та ми трябва някакъв сервиз където да го видят и да реша какво да правя :)
Адреса е гр.София,"Стамболийски"27б,JM-mobile,ако искаш ще ти дам и телефон:)
а пък това с жичките ми звучи несериозно,при положение,че телефона е мокрен
здравейте,телефонът ми се намокри от шишето с вода на детето,аз мислех че е само повархностно и го избърсах тогава работеше.После видях че е изключен и трагнах да включа но щом видях че има мокро петно на екрана веднага махнах батерията и го разглобих.Сега дисплея е черен и нищо не се вижда.модела е нокия 5800 моля за савет