n97.n900,iPhone,HTC Hero, HD2, Omnia HD, Xperia - koi?
Re: n97.n900,iPhone,HTC Hero, HD2, Omnia HD, Xperia - koi?
Абе момче, недей говори, че Самсунг превъзхожда Уокмен. Требе да ти дам Златен скункс. Хихи. Това е просто не е вярно, защото, ако беше верно - щях да слушам Самсунг. Пък и Самсунг са далече от истината за музика, момче. Немат мек бас, нивото на чистотата на звука на всички музикални инструменти (китари, пиано, тромпети и прочие ) е от средно качество при Самсунг. Огледай се, ослушай се и ако не пренминава влак премини. (yes) Ако за теб музиката е пръщене и бучене, за мен не е. За мен е важно качеството.
Тва да слагаш Уокмена на Sony на второ място в музиката след Самсунг е най-смешния виц, който съм чувал (yes) Прости ме за израза.
Сони правят музика от Уокмени от 30 години, момче.
Тва да слагаш Уокмена на Sony на второ място в музиката след Самсунг е най-смешния виц, който съм чувал (yes) Прости ме за израза.
Сони правят музика от Уокмени от 30 години, момче.
ahxahxha - накарай мама да ти даде парички за Serenata, послушай малко от нея и ще разбереш за какво говоря, момче. ;)
Тия пък кви са Серенада, те се въдат като дървета вече. Нали хавлеше там нещо си Crown ли беше, кво беше. Утре ша излезе примерно Сертаки с мулти реклама от рода "За гига аудиофили" и него ли ще ми препоръчаш. :P
Айде стига сме спорели - ти слушаш реклами, а аз Walkman 4.0 player (yes)
Айде стига сме спорели - ти слушаш реклами, а аз Walkman 4.0 player (yes)
хахаха страхотна логика.. :D
Казах го с подигравателен замисъл, но няма значение.
Рабрах те, момче, ти мене за какъв ме мислиш :P
izvinqvam se pak za latinicata (blush)...n97 prekrasen dizain klaviatura - hardware, Omnia HD slabo audio osobenno na zapis (mono), iPhone - imah pyrviq i edvam go 4uvah kato zvyneshe (vse pak e telefon trqbva da go 4uvam kogato zvyni)
Xperia x10 mnogo dobyr dizain mnogo mi haresva, no mnogo 4akane...ili omnia HD ili n97 bqla...i malyk shans za bql iPhone
a shto se otnasq do motorolata, tq se priblijava kato hardware do segashniq mi telefon - i900 Omnia, ne mislq 4e ima smisyl da go obsyjdam pone spored men
P.S. Otnovo se izvinqvam za latinicata
Xperia x10 mnogo dobyr dizain mnogo mi haresva, no mnogo 4akane...ili omnia HD ili n97 bqla...i malyk shans za bql iPhone
a shto se otnasq do motorolata, tq se priblijava kato hardware do segashniq mi telefon - i900 Omnia, ne mislq 4e ima smisyl da go obsyjdam pone spored men
P.S. Otnovo se izvinqvam za latinicata
4акай за Експерията - не се излгай :P После и Първанов няма да ти стъпи на малкия пръст :D
омниа хд заради хардуера според мен н97 определено откъм хардуер е слаба