n97.n900,iPhone,HTC Hero, HD2, Omnia HD, Xperia - koi?
Re: n97.n900,iPhone,HTC Hero, HD2, Omnia HD, Xperia - koi?
Вземай 1 OmniaHD 16gb и си готов. Най-малкото ще си гледаш филми без конвертиране и вграждане на субтитри. И ще прави по-хубави снимки от w995 ;)
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Music_man пак ме развесели - Само така :D .Няма да обсъждам моделите които ще препоръчам,защото те си имат теми и като се интересуваш можеш да прочетеш там за тях.Аз съм за iPhone 3GS и Motorola Milestone(определено е по-добра от твоята i900 Omnia-Прочети малко за нея и изгледай няколко ревюта на устройството и ще разбереш защо ;) ) .
Омниа HD хубава е много, но това, за което ми говориш е записа на видео с моно аудио. Докато нокиите имах н80, н81 правиха много добри клипове с невероятно аудио, без бръждене и т.н....н97 за сега най-ми пасва, като функции и най-вече като дизайн. Да ми кажете каква е разликата между Мини и нормалната н97?
Освен по-малкия дисплей и по-малката вградена памет за друга голяма разлика не мога да се сетя между н97 и н97 мини и все пак звука при видеозапос на омниата не е пък чаак толкова зле всмисъл на нокиите е по-добър, но и той е далеч от перфектен но според мен най-голямото предимство на самсунга е вградената поддръжка на субтритри за друг телефон правещ това не се сещам, и разбира се вградената поддръжка на дивх и хвид, ако най-накрая направят читави версии на смартмуви и корплейър нещата биха се променили де ама мина година и няма резултат.
Само да допълня, че кодека на звука при Omnia HD е подменен (amr>acc), чрез софтуерен ъпдейт, но записа си остава моно.
n97 mini няма fm трансмитер
Ако си решил да е N97, без колебание те съветвам да вземеш N97 mini, просто много ядове ще си спестиш.(yes)
-
- Регистриран: 12 окт 2006, 18:23
А случайно да има начин да кача Walkman 4.0 на моя W910?(blush)
Защо, какви проблеми прави н97? Един приятел я има от няколко месеца и не се оплаква
Освен официално признатия дефект при панела има още куп проблеми
[Quote]http://www.bing.com/search?q=n97+problem&go=&form=QBLH&filt=all[/Quote]
[Quote]http://www.bing.com/search?q=n97+problem&go=&form=QBLH&filt=all[/Quote]