от 08 стр. от книжката към пакет Опа:
Период на валидност
".... Ако не презаредиш сметката си и през 12-ия месец, ще продължиш да приемаш обаждания, да ползваш SMS и MMS, но всички изходящи услуги ще бъдат забранени с изключение на обажданията на телефоните за спешни случаи и номера 123 и 110.
Ако не презаредиш и през 13-тия месец, ще загубиш баланса по сметката си и всички входящи и изходящи услуги ще бъдат забранени с изключение на обажданията на телефоните за спешни случаи и на номера 123 и 110. [B]Ако презаредиш сметката си през 13-ия месец или след това, предплатената услуга на vivatel ще бъде активирана отново и няма да загубиш номера си."[/B]
с др. думи, тия карти са вечни.
за Бонуси безкрай, не знам...
VIVACOM се опитват да изчистят картите "Бонуси безкрай"
Re: VIVACOM се опитват да изчистят картите
не са вечни. ако 2 години нямаш зареждане, картата се закрива
Re: VIVACOM се опитват да изчистят картите
Здрасти.Аз и един приятел ползваме "бонуси безкрай" и също като теб съм си мислел,че все някога ще намерят начин да ги махнат,щото истината е,че нямат изгода от тия карти поне според мен.Преди няколко месеца обаче 3 или 4 на моя познат му се повреди картата.Започна да блокира,да губи мрежа и т.н.Когато отиде до вивател(тогава още не беше виваком),му казаха,че до седмица ще му дадат нова със същия номер,като запазва тарифата и парите и минутите с които е разполагал.Аз не вярвах,но се оказаха прави.Новата карта която пристигна си е със същата програма.Това ме обнадежди,че все още не са почнали да ги премахват умишлено.Въпреки тази случка все още мисля,че рано или късно ще ги премахнат.Дано е колкото се може по-късно!:)))